fbpx

EM 9.-plads til Sebastian Fleischer

Inkluder i Newsletter: Ja

Sebastian Fleischer har den seneste uge deltaget i RS:X Klassens EM i Mondello på Sicilien, og han har siden stævnets start holdt sig i top 10, og ud af i alt 8 sejladser i kvalifikationsrunden samt guld fleet’en, lavede han top 10 placeringer i de seks, heraf to andenpladser.

Inden medal race lå Sebastian nr. 5, og han kunne med en topplacering i finalen have fastholdt en top 5 placering. Desværre kunne han ikke holde momentum i medal race, hvor han blev nr. 9, og den samlede placering blev dermed også n. 9.

Ærgerligt for den unge olympiske surfer, men det er på den anden side Sebastians hidtil bedste placering i et internationalt mesterskab, og han bliver mere og mere stabil i sine præstationer.

Ved EM for et år siden blev han nr. 17, så niendepladsen er en klar fremgang fra sidste år.

Her i foråret har Sebastian Fleischer imponeret ved flere stævner, og blev nr. 3 ved Princesa Sofia Trophy samt 14 dage senere nr. 6 ved ISAF Sailing World Cup stævnet i Hyeres.

Forårets flotte placeringer har betydet, at han før EM lå  nr. 13 på ISAF verdensranglisten, og den flotte EM-placeringen kan betyde, at han kommer op i top 10.

Lærke Buhl-Hansen sejlede i guld fleet’en hos kvinderne og sluttede på en samlet 27-plads.