fbpx

Havnefoged søges i Sydsjælland

Inkluder i Newsletter: Ja

Skal du med om bord? spørger man i Kalvehave Havn.

'Vi mangler dig, der brænder for hverdagen ved vandet. Dig der trives med, at to dage ikke er ens og som kan lide at tale med mennesker og i fællesskaber udvikle og nå mål.' 

Sådan lyder et opslag fra Vordingborg Kommune til at søge jobbet som havnefoged i Kalvehave Havn, hvor man skal, ud over at servicere de mange faste brugere, turister, foreninger, projektmagere, havneudvalg og frivillige, også skal have it-færdighederne i orden og kunne bruge indholdet fra en værktøjskasse.

'For indimellem er der en bro der skal bygges, en vandhave der skal skiftes og et vindue der skal males. Så alt i alt søger vi dig, der brænder for det maritime miljø, har god energi, stærke samarbejdskompetencer og hænderne rigtig skruet på. Vi samarbejder tæt og er afhængige af hinanden, derfor må du gerne være lidt af en holdspiller.' 

Stillingen i Kalvehave er blevet ledig, da den nuværende havnefoged skal løse andre opgaver i havneteamet, som arbejder på tværs i kommunens otte lystbådehavne i samarbejde med borgere og brugere.

Kontakt
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, så ring gerne til Simon Lohse tlf. 20 51 43 02 eller Betina Nymand tlf. 30 10 28 91. Ansøgningsfrist 17. april 2024. Samtaler afholdes den 23. april 2024.
Kilde: Vordingborg Kommune

 

 
Udvalgte artikler *