fbpx

New York Times med stor ros til Københavns Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

New York Times har besøgt København i anledning af, at hovedstaden er udpeget til verdens arkitekturhovedstad i 2023. Det amerikanske dagblad, som hører til et af de mest anerkendte i verden, fremhæver Nordhavn og Københavns Havn som noget af det mest oplevelsesværdige på listen over seværdigheder i en rejseguide til 36 timer i København.

Avisen har rettet blikket mod vores hovedstad, fordi København er udpeget af UNESCO som verdens arkitekturhovedstad i 2023. I en stor artikel sætter amerikanerne fokus på arkitekturen og rammerne for byens liv i deres artikel om, hvordan man kan bruge 36 timer i København.

Som alternativ til at se byen fra den tohjulede foreslår avisen, at man lejer en båd og bevæger sig ad vandvejen, som de konstaterer må nærme sig andenpladsen over foretrukne transportmidler:

’Cykling kan være den foretrukne transportform i denne by, men weekendtrafik på havnen tyder på, at sejlads er en tæt andenplads. Der kræves ingen licens eller tidligere erfaring for at være kaptajn på en elektrisk båd med plads til op til otte (udlejning fra GoBoat eller FriendShips starter ved 549 kroner for en time, red). Kom tidligt i gang med at slå fødselsdagsfesterne og polterabendgrupperne (alkohol er tilladt om bord) og smut gennem de smalle kanaler på Christianshavn og omkring Christiansborg Slot, sæde for Folketinget. Når du passerer under Højbro-broen, kan du kigge ned i dybet på bagbord side for at se bronze-undervandsskulpturerne af "Agnete og Havmanden", af den danske kunstner Suste Bonnén.’

Læs hele artiklen i New York Times her.

 


Galleri
Seneste nyheder

Kapsejlads

Harboe Cup: Et fantastisk sensommerstævne

Kapsejlads

Knarr DM: Rent 'North Sails' podie

Kort nyt

Redningsbåd pensioneres uden afløser: Frygter det kan koste liv

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Udvalgte artikler *