fbpx

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Related Articles: Bøgeskov Havn næsten sommerklar, Nye forening vil gen-rejse Bøgeskov Havn
Inkluder i Newsletter: Ja

Her op til sæsonstart, kan både lokale sejlere ved Stevns og gæstesejlere, glæde sig over 42 meter nyrestaureret broanlæg i Bøgeskov Havn.

Arbejdet med at udskifte en del af broanlægget på havnens østlige mole har stået på gennem nogle uger. Og da den vestlige mole blev totalrestaureret for et par år siden, er havnen nu godt rustet til at betjene både fastliggere og gæstesejlere i den nye sejlsæson.

Det er firmaet Havnebyg af Gilleleje, som har stået for nedrivning af den gamle bro og udskiftet pæle og dernæst bygget den nye bro op i trykket tømmer. 

– Med dette arbejde gennemført har vi en velfungerende havn, som er klar til at modtage gæster i den kommende sejlersæson. Det betyder, at vi kan se fremtiden i møde med sindsro, indtil vi har fået fundraiset et større millionbeløb til en omfattende renovering af hele havnen på et senere tidspunkt, siger havnens kasserer Lars Honoré til Sjællandske Medier.

De to sidste etaper af brofornyelsen er muliggjort takket være støtte fra lokale fonde – med Stevns Brands Fond som hovedsponsor og Østsjællands Andelsvaskeris Fond som supplerende. De to fonde har tilsammen doneret omkring 1,2 million kroner til projektet. 

Nu er Bøgeskov havn ikke de eneste som har forbedret forholdene for sejlerne. Rigtig mange havne rundt omkring i landet udvider, forbedrer forholdene - og i det hele taget gør sig til over for sejlerne. I vores trykte søstermedie Bådmagasinet, ser vi i et sommertur-tema, som udkommer i juni udgaven, nærmere på hvilke populære havne der har gjordt det federe at være sejler.

 

 

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *