fbpx

Harba havne app under konkursbehandling - opdateret

46 havne, heraf 34 herhjemme valgte at benytte havne-app’n Harba i forbindelse med booking, og ikke mindst som betalingsløsning. 

Harba er ved konkursdekret afsagt af Sø- og Handelsretten den 16. februar 2023, blevet taget under konkursbehandling. Selskabet havde forinden konkursen været under rekonstruktions-behandling, i medfør af konkurslovens § 15, stk. 1, nr. 4. Seneste nyt i sagen forlyder, at der skulle være fundet ny investor til Harba, hvilket det dog ikke er lykkedes Bådmagasinet at få bekræftet endnu. 

Service-meddelelse
Nu bringer vi en lille service-meddelelse og advarsel, for at forhindre din betaling skal ende et galt sted, og til de 34 berørte havne - som benyttede Harba, en opfordring til havnechefen, om at få tjekket deres måde at opkræve pladsleje på.

Hvis havnenes betalingsløsning er sat op, til først at runde Harba, hvilket ville være helt naturligt, så skal dette stoppes omgående, og inden der sendes årsopkrævninger på havneleje ud, da pengene ellers vil ende i konkursboet, og dermed - med stor sandsynlighed være tabt.

Opdateret, kl. 14
De betalings- og indløsningsaftaler, som i dag findes via Harba, går direkte til de enkelte havne – altså via havnenes egen betalingslønsing, og med dette set-up vil ingen penge være tabt.

I en telefonsamtale med Bådmagasinet bekræfter konkursboets advokat Per Madsen, at Wabo ApS - efter en budrunde, i dag har købt Harba ud af konkursboet via en virksomhedsoverdragelse. 

Rejste million investering
Så sent som i oktober 2019 rejste Harba en million investering, og var dengang begejstret for at kunne meddele, at virksomheden havde modtaget en seed investering fra High Seas Invest med Esben Halding som lead og Vækstfonden. Midlerne ville blive brugt til yderligere produktforbedringer og global ekspansion.

Målet var at fortsætte med at investere mange ressourcer i at udvikle nye og bedre produkter til havneadministration. Det at sikre høj produktkvalitet og kundetilfredshed er et centralt fokusområde for virksomheden, skrev man på det tidpunkt, hvor investor så et enormt internationalt potentiale på grund af deres banebrydende produkter.

Den nye investeringsrunde skulle gøre det muligt for Harba at forstærke sin position som den førende udbyder af løsninger til havneadministration i Danmark, men fokus vil især ligge på ekspansion i Europa og Nordamerika.


Galleri









Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation





Udvalgte artikler *