Nye flydebroer til Rungsted Havn

En af Øresunds mest populære havne, Rungsted - får disse dage nye flydebroer i nord-bassinet. Havnen, som oprindelig blev indviet tilbage i 1972/73 har, udover de nødvendige renoveringer i dagligdagen, også spændende planer for udvidelse fremtiden.

200 nye pladser?
En enig havnebestyrelse bakker op om en udvidelse af havnen, ikke alene for at modernisere havnen, som hvert år besøges af mange hundredetusinde gæster, men også for at sikre plads til ca. 200 flere både i havnen og dermed lette trykket på ventelisten, som gennem de seneste år igen er blevet lang. Forslag til løsning af indsejlingen, parkering, trafik, gæstepladser, højvandssikring, ungdomsarbejde, strand, roerne, vikingerne m.m. indgår også i den råskitse, som du kan se i præsentationen her. (ekstern pdf., red.)

Første etape
De første sektioner af de nye flydebroer blev løftet på plads mandag, og de følgende dage vil aktiviteten med at få dem 'fortøjret' være i fokus. 25 meter og 38 ton er målene på de største af de nye flydebroer. Se fotogalleri

rungstedhavn udvidelse

En skitse over udvidelsen af Rungsted Havn - ingen tvivl, der bliver brug for flere og flere bådpladser, og med den popularitet som Rungsted Havn har, kan det næste kun gå for langsomt.

 Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt