fbpx

Amager Ro- og Kajakklub inviterer til åbent hus

Inkluder i Newsletter: Nej

 At være medlem af Amager Ro- og Kajakklub (ARK) er mere end bare at ro kajak, inrigger eller sculler. I sidste ende handler det om oplevelser sammen med andre mennesker og om at bruge sin krop aktivt.

Sådan skriver klubben på sin hjemmeside, som nu holder åbent hus for at få flere medlemmer. 

Første dag er på tirsdag - den 2. april og torsdag d. 4. april, begge dage klokken 18.00. Her vil du få mulighed for at se klubben og møde nogle af medlemmerne. Åbent hus i ARK tager en til halvanden time, først med lidt fælles introduktion til klubben og instruktion i de forskellige bådtyper, efterfulgt af spørgsmål og rundvisning.

På sin Facebookside skriver klubben videre: Kajak- og roning giver en perfekt mulighed for at komme ud og få naturoplevelser midt i København. I ARK er de oplevelser krydret med en god portion social fællesskab, fester, grill og træning efter behov - der er plads til både hyggeroeren, motionisten og kaproeren.

Kig forbi i næste uge til åbent hus og hør mere om ARK og roning i inrigger og tur-/kapkajak. 

Adressen er: Rundholtsvej 97, 2300 København S

Tirsdag eller torsdag 

Fakta
I ARK kan du lære at ro i forskellige typer af både. Du kan ro i kajak, sculler og inrigger. De forskellige både har forskellige kvaliteter så hvis du vil have størst muligt glæde af klubben, sørger du for at blive frigivet i alle bådtyperne. Typisk foregår det ved at du bliver man instrueret i den ene bådtype det første år og de andre bådtyper årene efter. Læs mere på hjemmesiden og ansøg om instruktion:  

 

 
Udvalgte artikler *