fbpx

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub

Inkluder i Newsletter: Ja

Det går strålende i Ungdomsafdelingen i Sejl og Motorbådsklubben Grønsund. Nye medlemmer strømmer til i Stubbekøbing – og nu har klubben så netop modtaget en gave fra en uventet kant. Sejlklubben Nakskov, som oplever mindre vind i sejlene for tiden, har doneret ni optimistjoller og to laserjoller til klubben på Falster. 

- Det er ligesom juleaften. Vi er helt oppe at køre, siger Charlotte Werner, der er ungdomsleder i Sejl og Motorbådsklubben Grønsund til TV2 ØST.

Sidste søndag drog fem mand så af sted i to biler med trailere fra Stubbekøbing for at afhente gaven. 

’Vi var så heldige at kunne låne en trailer af P. W. Wulff Byggemarked & Trælast. Det var en kæmpe hjælp, for vi kunne ikke have presset så meget som et ekstra ror ind. Så tak for det!’ skriver Sejl og Motorbådsklubben Grønsund i Stubbekøbing på deres Facebookside.

Og i denne uge har børnene i ungdomsafdelingen i klubben i Stubbekøbing været med til at gennemgå jollerne sammen med de voksne for at sikre, at udstyret er i orden, inden man skal ud på vandet midt i april. 

Nakskov Sejlklub har oplevet en nedgang i antal medlemmer, og det baggrunden for at klubben besluttede sig for at forære 11 joller væk - rigtig go' idé, så grejet bliver brugt, frem for blot at syne hen. 
Kilde: tv2east.dk

Se indslaget fra TV2 ØST her

 

 


Galleri
Udvalgte artikler *