fbpx

Stærk duo overtager roret i KDY

Inkluder i Newsletter: Ja
Fra i dag, fredag den15. marts vil to velkendte ansigter overtage den daglige styring i Kongelig Dansk Yachtklub efter Anders Myralf valgte at takker af.


Ann-Marie Mohr bliver KDY’s nye Sportdirektør, mens Jeff Beck bliver KDY’s nye Administrerende Direktør.
 
Ann-Marie vil i sin nye stilling som Sportsdirektør have ansvaret for hele den sportslige del af KDY. Ann-Marie vil have fokus på alt fra ungdomssejlads og udviklingen af den hele sejler til cruising, foling og kapsejladser.

Ann-Marie glæder sig til den nye udfordring, hvortil hun siger:
 
'At få muligheden for at se alle KDY’s aktiviteter fra oven og skabe en rød tråd, synergi og synlighed for vores medlemmer er en opgave jeg længe har set frem til. Frivillighed og involvering er en topprioritet når aktiviteterne skal blomstre og oplevelsen af at være en del af noget større helt essentiel.

Jeffs og mine kompetencer og viden om KDY’s hverdag er meget forskelligartede. Den langt større sammenhørighed mellem KDY’s aktiviteter og afdelinger, vil helt sikkert komme medlemmerne til gode. Jeg glæder mig til at kunne dykke endnu dybere ned i udviklingen af aktiviteter til glæde for KDY’s medlemmer. Det bliver et fantastisk samarbejde.'
 
Jeff Beck er klar til at føre fanen videre som Administrerende Direktør for KDY.

Jeff er et velkendt ansigt i KDY, hvor han i flere år har været Havnechef i Tuborg. Jeff har i sin tid som Havnechef vist gode resultater. Dermed kommer Jeff med stor viden i rygsækken og indsigter omkring, hvordan KDY kan gøre det endnu bedre, Jeff siger:
 
'Jeg er stolt, men samtidig meget ydmyg omkring den tillid bestyrelsen har vist mig. Jeg ser frem til at bringe mine erfaringer og visioner i spil og fortsætte mit samarbejde med alle de dygtige medarbejdere. Vi er Danmarks største sejlklub og vi skal fortsætte med at gøre vores for at bevare det gode klubliv, samt gøre KDY til en mere integreret del af sejlernes hverdag.  Jeg ser frem til et tættere samarbejde med Ann-Marie og er overbevist om, at vi med vores fælles engagement og dedikation, vil kunne opnå store resultater og fortsætte den positive udvikling af KDY til gavn for alle vores medlemmer, store som små.'


Formand Anne Sofie Munk-Hansen giver udtryk for det har været en spændende proces med mange kvalificerede ansøgere, som på hver deres måde har kunne bidrage til udvikling og styring af KDY som klub, og vil gerne takke alle for den store interesse.

'Vores klub favner bredt, og har mange aktivitetsområder der kræver indsigt og meget bred viden. Jeg er af den overvisning at vores nye struktur vil være til stor gavn for hverdagen i KDY. Det giver os muligheder for at køre parallelle udviklingsspor, som drives af passionerede medarbejdere og frivillige. Vi vil så mange ting I vores klub, at vi er nødt til at samle vores kræfter og udvikle i fællesskab. Ann-Marie og Jeff er en unik kombination med mange gode visioner for fremtiden. Ann-Marie’s viden om udvikling af sejlsport og sejlere, udvikle talenter mens vi beskytter bredden i sejlsport, komplementerer Jeff’s kompetencer indenfor drift og udvikling af havnen, samt fokus på at drive en medlemsorganisation, der servicerer medlemmerne og hvor alle har gavn og glæde af deres medlemsskab. Jeg er derfor sikker på, at den løsning vi er kommet frem til i bestyrelsen bliver rigtig god for os alle i KDY',
slutter Anne Sofie Munk-Hansen

kdy
Ann-Marie Mohr og Jeff Beck, ny duo klar til at tage over i KDY.
 

 




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *