fbpx

Tilfældigheder bag opklaring af bådtyveri - gangsterbanden kan blive optrevlet

Inkluder i Newsletter: Ja

Natten til torsdag i sidste uge blev Tempo Bådsalg på Ishøj Havn udsat for et bådtyveri.

En stjålet Volvo fra Sverige rullede i nattens mulm og mørke ind på havnen, og få minutter senere satte den kurs mod Spanien, nu med en Askeladden på slæb! Få døgn senere blev bilen og båden nemlig fundet i Malaga-området, Sydspanien!

Tilfældighedernes spil
Tempo Bådsalg var ikke sene til at lave et opslag på deres Facebook profil torsdag morgen, med gode billeder af båden samt teksten: ASKELADDEN C75 CRUISER 300 HK Mercury Verado er blevet stjålet fra Tempo Bådsalg (Ishøj Havn) i nat kl. 01.50 d. 07/03/2024

Forretningens videoovervågning viste tydeligt Volvo'en samt de to mænd som stjal båden, og politiet blev naturligvis kontaktet. Opslaget blev delt blandt flere tusinde af forretningen samt de tre ejeres store netværk - og herfra kan man virkelig tale om tilfældighedernes spil.

Gode venner af Tempo huset deltog på Jesper Buch's Speedser 8.0 som blev afholdt i Marbella i sidste uge - venner som også havde kontakter til beboere i lokalområdet, og over en tilfældig frokost faldt snakken på både.

Her kunne de lokale så oplyse, at der netop var ankommet en båd på trailer - og vupti, et hurtigt Facetime opkald til Tempo Bådsalg kunne nu bekræfte at der var tale om samme båd, som 4 døgn tidligere var blevet stjålet fra Ishøj Havn.

Tyvene havde gjort sit til at slette bådens byggenummer, og med en popnittet plade, forøvrigt fra en Buster båd, forsøgte de at skjule det originale byggenummer - se fotos i galleriet herunder.  

Spansk politi med fuld gevinst
Det spanske politi rykkede hurtigt, og kort tid efter kunne de anholde de to mænd, som kom tilbage efter båden - for øvrigt i samme Volvo som var stjålet i Sverige.

Det spanske politi fik altså fuld 'gevinst'. To mænd, som det spanske politi Policia National mener tilhører en større gangsterbande, den stjålne Volvo fra Sverige, samt Tempo Bådsalgs Askeladden, som lige nu er på vej hjem til Danmark igen.

Sådan.

hull number askeladden c75

Bådens originale byggenummer. 


Galleri
Udvalgte artikler *