fbpx

Elektronisk forpremiere på imponerende katalog

Inkluder i Newsletter: Ja

Årets katalog fra Columbus Marine er netop gået i trykken, og om et par uger lander det fysisk ude i bådudstyrsbutikkerne – men det imponerende katalog på over 500 sider kan allerede nu ses online. Fra udstyrsimportøren har vi modtaget et par 'nedslag' fra nogle af årets nyheder:

Ny leverandør
I dette års katalog har Columbus Marine den store fornøjelse at byde velkommen til Eberspächers verden af bådvarmere, som holder dig komfortabelt varm og tør, og som ikke larmer.
Bådvarmeren holder automatisk kahytten fri for kondens, tørrer dit tøj, og giver en god og behagelig temperatur om bord. Udover selve bådvarmerne, føres også Eberspächers store udvalg i tilbehør.

Redesign af Harken-afsnittet, og mange nye produkter
I den nye udgave er Harken-afsnittet redesignet, og importøren har fokuseret på at vejlede dig bedst muligt - at gøre det let at finde det lige præcis du har brug for.
Der er lagt vægt på fornyelse af delen om skinner og vogne - et afsnit som før var noget uoverskuelig. Nu starter afsnittet med en vejledning i hvad du skal bruge til de forskellige størrelser både, og om det er f.eks. til storsejl eller forsejl, og derefter en tydelig opdeling af de forskellige størrelser på de næste sider. Så nu skulle det gerne være blevet en del lettere at finde ud af hvad du skal bruge, og hvilke dele der passer sammen. Udover redesign og optimering af hele Harken-afsnittet, finder I også en del nye produkter, herunder nye spil og blokke, og der er også medtaget en del vogne som ikke tidligere har været en del af vores faste sortiment.

Spinlock's 6D redningsvest i rød
Spinlock har udvidet sortimentet af 6D-redningsveste med en flot rød farve, så nu kan du vælge mellem både grå, hvid, blå, gul og rød. I årets katalog er Spinlock afsnittet optimeret med bedre vejledninger og beskrivelser af produkterne, samt tilføjet et par flotte sider hvor man viser hvordan redningsvestene laves i hånden på Spinlocks fabrik i Cowes i England.

Forsheda fortøjningsfjeder i genanvendt materiale
De kendte Forsheda fortøjningsfjedre (også kaldet "kødben"), er kommet i en ny og mere miljøvenlig version, med 60% genanvendt materiale.De nye fjedre er lige så holdbare og stærke som de gamle, og koster det samme. Du kan finde dem på side s.187 i det nye katalog i "Diverse-afsnittet", hvor også SeaSure linekugler og Dropnose pins, KONG-karabinhager, popnitter og Sta-lok wireterminaler har fundet vej tilbage til kataloget.

Herkules Color Regnbuefarvet
Liros Ropes har leget med farverne, og lanceret Herkules Color i denne nye farvestrålende variant! - Herkules Color fås selvfølgelig også stadig i farverne blå, navyblå, rød, sort og grå.
De findes i størrelserne Ø4-18mm, og du kan finde dem på side 226 i det nye katalog

Fra Columbus Marine ønsker man alle en rigtig god sejlersæson 2024!

Som juleaften
- klik løs på forsiden herunder:


cmkatalog 2024 cover stående indhold

 
Udvalgte artikler *