fbpx

Kæmpe pighvar sikrede dansk mesterskab

Inkluder i Newsletter: Ja

119 både med 319 fisker om borde - hjemhørende fra 74 forskellige postnumre fordelt ud over hele landet, deltog sidste weekend i det13. DM i Fladfisk, som blev en kæmpe succes.

Fredag lørdag bød på det flotteste sommervejr man kunne ønske sig, og der blev generelt fanget flere fladfisk end de seneste par år.

Søndag morgen lagde tågen sig over Langelandsbæltet og først 11.41 blev bådene sendt afsted.

Sølv gik til Søren Jensen, Team Sallinge og bronze til Rene Andersen, Team Lillevang, Sorø

Jimmy Jensen blev også Dansk mester i Team konkurrencen, her sammen med Jørgen Als fra Greve, hvor de vandt med 206,20 point foran sølvvinderne Team Sallinge, Broby med 184,79 p og Team Size Matters med 183,36 p.

De 4 dobbelte Danske mestre Team Stormen blev henvist til 9. pladsen, det lykkedes dem ikke at fange en pighvar, der normalt er en af deres stærke sider.

Dansk Junior mester blev Carl Vagn Filsø, Hjerm sølv gik til Philip Ditlev Sørensen, Ålborg og bronze til Andreas Gustavsen, Nyborg.

Fra Onsevig er der stor tilfredshed med stævnet. Det flotte vejr fredag og lørdag trak flere gæster til havnen end tidligere set. Søndag var vejret ikke så godt men her lavede kendiskokken Gordon Henriksen lækre retter fra sin lille køkkenvogn på havnen.

Alt i alt betragter arrangørerne det som en kæmpe succes – fiskerne har udnævnt stævnet til Danmarks største for småbåde og ikke mindst også det hyggeligste.

1)Jimmy Jensen med den store Pighvar på 2907 gram.
2)Danmarksmestrene
3)Danmarksmestrene i Teams
4)Start foto


Galleri

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *