fbpx

Kom på vandet med Olympiske guldvindere - Warrer & Kirke i nyt samarbejde

Inkluder i Newsletter: Ja

I 2008 kom de på alles læber, da Jonas Warrer og Martin Kirketerp på dramatisk vis vandt olympisk guld i Beijing. Hele Danmark interesserede sig for olympisk sejlads og den danske 49er. Medaljerne kom i hus efter brækket mast, lånt kroatisk båd, kæntringer og protester – ganske enkelt et af de største dramaer i olympisk historie.

Siden da har de sejlet hver for sig på allerhøjeste niveau. Jonas fortsatte i 49eren og har deltaget i yderligere to gange OL. Martin har siden OL-guldet sejlet havkapsejladser rundt om jorden og over Atlanten og senest været en del af det danske SailGP-hold.

Nu er Jonas og Martin tilbage som et team. Og du kan komme med dem ud at sejle. Denne gang vil de nemlig gerne dele deres historie og deres oplevelser på vandet. De vil tage dig og dine gæster med ud at sejle i en toptunet og lynhurtig kulfiber-katamaran, en M32.

Om bord på raceren er du ikke bare tilskuer til begivenhederne. Sammen med Jonas og Martin er du en del af besætningen. Du og dine gæster er med til at styre og håndtere det mere end 100 kvadratmeter sejlareal, på den 10 meter lange, 8 meter brede og 500 kg lette kulfiber-racer.

Martin og Jonas forklarer: ”Vi vil gerne vise folk noget af det vi elsker og brænder for og som vi har beskæftiget os med det meste af vores liv. Vi vil tage dig og dine gæster med ombord i nogle lynhurtige og spektakulære kapsejlads-både. Give dig oplevelser som du er en aktiv del af, og hvor du får indblik i og bliver udfordret på samarbejdsevner, lederegenskaber, vidensdeling, indstilling, tillid og personlige grænser. Vi vil give dig oplevelser, udfordringer og inspiration som du vil huske og som du kan bruge i dit professionelle og private liv. Det er noget sejlsport kan. Oplevelser og udfordringer ud over det sædvanlige.”

Se mere på deres website her.




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *