fbpx

Hele 685.000 festede med til Tall Ships Races - det er jo helt vildt...

Inkluder i Newsletter: Ja

De smukke gamle skibe sejlede søndag ud af Limfjorden, og nu er besøgstallet gjort op. Det blev endnu engang en stor succes og en publikumsfavorit for alle aldre.

"The Tall Ships Races 2022 viste Aalborg fra sin allersmukkeste side. Sikke en fest. Sikke en masse unikke oplevelser, hvor Aalborg var fyldt med 40 af verdens smukkeste sejlskibe, men vigtigst af alt så fik vi skabt en fantastisk og tiltrængt folkefest for både besætningerne og de besøgende med underholdning, koncerter og åbne skibe. Det er fantastisk, at vi kan samle så mange mennesker på havnefronterne. Jeg følte mig omfavnet af hyggelig stemning alle dage" siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

The Tall Ships Races 2022 i Aalborg havde samlet set 685.700 besøgende (!), oplyser beredskabschef Per Vedsted. Alene lørdag den 6. august havde Aalborg og Nørresundby havnefronter hele 296.000 gæster.

"Det blev virkelig en folkefest for alle aldre, hvilket var fantastisk at opleve, og jeg har fået rigtig mange gode minder fra The Tall Ships Races i Aalborg. Tobias Rahim spillede solen ned torsdag aften med lyserød himmel hen over 50.000 mennesker, der var mødt op. Både børnefamilier og gymnasieelever. Aldrig har vi haft så mange til én koncert på Slotspladsen. Lørdag aften var magisk, hvor fyrværkeren Gunnar Knudsen farvede himlen i alverdens farver til musik. Minderne består, selvom skibene nu er sejlet ud af Limfjorden, og de mange besøgende er taget hjem,'
 fortsætter borgmester Thomas Kastrup-Larsen og tilføjer;

'Der skal lyde en kæmpe taknemlig tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere. Aalborg kunne ikke skabe en så storartet event som The Tall Ships Races 2022, hvis vi ikke havde vores hovedsponsor Spar Nord samt en lang række andre sponsorer, som vi har haft et helt fantastisk samarbejde med. Der skal også lyde en stor tak til alle de frivillige, og til alle involverede medarbejderne i kommunen for at skabe en magisk fest. Vi har udviklet og skabt denne store event i et helt særligt fællesskab'




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *