fbpx

Dansk sejlsports ‘bedste latter’ fylder rundt

Inkluder i Newsletter: Ja

Man kan hører ham på mange meters afstand, og det er altid med et godt smil på læben, og en fantastisk smittende og rungende latter - kapsejlere herhjemme tror jeg godt ved, det er Frank Berg fra Hellerup vi i dag kipper med flaget for.

Frank Berg runder et af de helt store topmærker og fylder 75 år, få dage efter han deltog ved EM i Skovshoved, og sluttede på en flot 16. plads - og blev kåret som GrandGrandMaster, ud af de 51 startende både. 

My Way flåden
Og når talen så falder på hvilke både Frank Berg sejler, og har sejlet, så er artiklen her ikke lang nok til at remse dem op, men de højst elskede må være OK-jollen, Finn-jollen, Knarr’n, Dragen, og Star’n - vi har ganske givet glemt nogle stykker, men det er i hvert tilfælde dem vi her på redaktionen kan huske det klassiske MyWay logo og den lyseblå farve på. 

Frank Berg, der har sin daglige gang I Hellerup, er unægtelig still going strong, og fra Bådmagasinet skal der lyde et stort tillykke, vi håber at kunne nyde din smittende latter mange år endnu. 









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *