fbpx

GoBoat åbner i Aarhus Havn – og søger crew

De blå både kommer til Aarhus. GoBoat åbner i morgen - søndag den 19. juni deres 14. base og det er denne gang Aarhus Havn ved siden af Domen, Pier 2 på Aarhus Ø. I den forbindelse søger virksomheden nu også fire til syv medarbejdere både på del- og fuld tid.

På havnen har GoBoat også åbnet “Fyrtårnet” – en bar med udeservering og udsigt over kajen.

Bådene er, nok som bekendt eldrevne, og har plads til otte personer.

– Vi har længe haft et godt øje til Aarhus, og da Molslinjens færger sidste år flyttede, blev der plads til rekreative tiltag som GoBoats både. Vi glæder os ualmindeligt meget til at starte i landets næststørste by og til at være med på rejsen fra industrihavn til en mere gæstfri havn, som alle kan benytte sig af. Vi fejrer åbningen med gode åbningstilbud til alle sejlende hen oversommeren, så vi rigtigt kan få indviet GoBoat i Aarhus, siger CEO i GoBoat, Anders Ekelund Mørck, i en pressemeddelelse.

Firmaet oplyser, at de i samarbejde med myndighederne har oprettet sikkerhedsprocedurer for færden på vandet og brugen af kajområder.

Hvis du vil ud at sejle i de små blå både, så er der hverken krav om sejlerbevis, speedbådskørekort eller sejlererfaring. Det eneste krav er, at man skal være fyldt 18 år for at styre båden. Der er redningsveste om bord til alle passagerer, og de sejlende får instruktioner digitalt og ved sejlturens start om regler og adfærd på vandet.

Læs mere om jobbet her. Jobopslag: 

Læs mere om GoBoat i Aarhus via linket her.

 

 
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?