fbpx

ILCA: Nivå Bådelaug melder klar til rangliste-mesterskab

Inkluder i Newsletter: Ja

De fleste sejlsportsinteresserede husker ganske givet søndag den 1. august hvor Anne-Marie Rindom sikrede sig og Damark den første OL guldmedalje i ILCA-jollen, måske lidt bedre kendt som Laserjollen. 

Klassen henvender sig, med sine tre forskellige rig-typer, til en stor bredde af sejlere og er den mest udbredte jolle i verden, med mere end 220.000 producerede joller.

Nivå Bådelaug som for nyligt blev udnævnt som Elite- og Talencenter Øst, men også kendt for sin sejlerskole, windsurf, og handicapsejlads - vil nu satse på endnu en disciplin.

- Vi kan se at mange unge mangler et tilbud efter optimistjollen. Ligeledes er der en gruppe, der forlader sejlsport fordi de flytter fra deres lokale sejlklub og oplever at det kan være kompliceret at transportere udstyr frem og tilbage. Vi vil nu tilbyde sejlads i ILCA-joller som kan anvendes af sejlere fra 14-15 år og til over 80 hvis man har lyst. De kan komme på vandet hver dag udtaler Michael Rasmussen, formand Nivå Bådelaug

Sejlerfest i Nivå Havn igen
- Vi vil gerne vise alle hvad ILCA jolle kan tilbyde, og derfor er vi gået i samarbejde med Laser Association Denmark, der er klasseorganisation for ILCA-jollen, om at gennemføre et ranglistestævne d. 14. – 15. maj. Ranglistestævnet er det første af fire, som indgår i en serie af stævner forskellige steder i landet, fortsætter Michael Rasmussen.

Nivå Bådelaug er ved at oplære sejlere i at håndtere jollen, og derefter bliver det et tilbud til alle, på lige fod med de mange øvrige aktiviteter der er i klubben.

For alle interesserede er der en god mulighed for at få et god oplevelse på havnen d. 14. – 15. maj. Vi har skippermøde kl 09.00 med sejlerne.

ILCA/Laser – tre3 joller i én:

20220510 nivå bådelaug ilca laserjollestævne




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *