fbpx

Flydende på tysk - og så med danske udstillere

Nej, vi taler ikke om sproget i overskriften, men om Hamburg Ancora Yachtfestival, som lige præcis om to uger slår dørene op, efter flere års fravær. Den flydende bådudstilling finder sted i den 5-stjernede Ancora marina i Neustadt/Holstein, under 20 km. fra Puttgarden (Rødby, red.) - og kommer du fra Jylland, skal du et smut over Kiel, og så lidt lige ud – måske en smule syd/øst, nord for Lübeck.

Udstillingen har tidligere været drevet af Hamburg Boat Show, men fik sidste år ny arrangør, dog ikke mere ny, end der er tale om et kendt ansigt i branchen. Heiko Zimmermann, forøvrigt selv flittig deltager i Silverrudder, har overtaget tøjlerne, og det ser ud som om Heiko, med hans nye Yachtfestival, kommer flot fra start.

På kort tid havde tæt på 100 både meldt deres deltagelse – og efterfølgende er der kommet flere til, heriblandt også danske deltagere. Du kan møde Reese Marin, Faurby/Nordship samt X-Yachts

Reese Marin fra Aabenraa vil altså være på plads i Neustadt med hele fire både. Det er lykkes at få de to nye 2022-udgaver af Fjord 38 Express og Fjord 41 XL med. Desuden udstiller Reese Marin også deres præmierede og helt nye Marex 320 ACC og Marex 360 CC - du finder dem alle på bro W.

fjord 38 xpress exterior 012 0473 2
Du kan opleve Fjord 38 Express på Hamburg Ancora Yachtfestival, hvor Reese Marin udstiller denne fede sag. 

f460 54 0
Faurby Yachts
vil også være at finde på udstillingen, og fra værfteet har man valgt at tage to modeller med. Den ene 370 vil faktisk være bygge-nummer #1 - og så kan du også opleve værftes 460'er (foto) - Hvis du har lyst til at tale - eller høre nærmere om Nordship, så vil der naturligvis også være mulighed for det.

X-Yachts kommer også til Neustadt med hele fire både. Du kan opleve den nye og opdaterede version af deres populære X43 - X40 vil også være på plads, og det samme vil deres XC50 - sidst, men ikke mindst - så vil værftes motorbåd X-power 33c kunne opleves på udstillingen, der åbner om 14 dage. 

x4.3 new 5 low res 1920x1280 2
Den nye og opdaterede version af den populære X43 vil være at finde på Hamburg Ancora Yachtfestival, som løber af stablen fra den 20. - 22. maj i Neustadt. 

 

 

 

 


 


Galleri

The Ocean Race

11th Hour Racing Team vinder etapen til Aarhus

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Udvalgte artikler *