Årets maritime julegave - undgå kø ved kassen, eller at gå forgæves...

Den travle juletid nærmer sig, og hvorfor ikke være i god tid med gaverne?

Nu kan du stille og roligt sidde og klikke dig frem til en par super fede gaver - til kaptajnen i familien, dine børn - børnebørn, eller måske bare til dig selv? Din julegave sendes med DAO, så du kan være sikker på gaven er fremme inden juleaften.

Om du vælger den ene - anden, eller kombi gaven, så følger der fire udgaver af Bådmagasinet med, så den heldige modtager får - sammen med gaven, magasinet der udkommer 2. december samt udgaverne i uge 6-12-18 i 2022. Herefter stopper julegave-abonnementet automatisk. 

Du kender det sikkert godt - undgå kø ved kassen, eller at du ganske enkelt løber ind i tommer hylder. Her er gaverne kun få klik væk...Bestil inden den 15. december.

Spinlock rygsæk - SPAR 284,-
En super fed og praktisk letvægtsrygsæk, som altid vil være rar at have i båden, ifm. indkøb, strandturen, eller brug den i dagligdagen til sportstøjet, som skoletaske eller andet. Mulighederne er mange, og med det smarte design, samt flere anvendelige ‘lommer’ med plads til mobil & PC’en, vil det være en populær gave at lægge under træet. 

Læs mere om den super fede Spinlock-rygsæk, og det gode julegave tilbud her

spinlock rygs k deck pack 27l

Spinlock rygsæk, med mange fede detaljer. Speciel lomme i top til mobilos - 'computerlomme' og mange andre anvendelige features. 

Sejlerbogen - SPAR 199
Ethvert skibsbibliotek ‘must have’. Nok den mest komplette bog - ikke kun om at lære og sejle, men også sprængfyldt med gode ideer, tips & råd til dig der har båd. Bogen er solgt i Skandinavien i mange tusinde eksemplarer, og vil skabe glæde under juletræet hos enhver sejler. 

Læs mere om Sejlerbogen - og julegave tilbuddet her.

sejlerbogen viden giver sejlglaede
Et 'must-have' i ethvert skibsbibliotek. Bedste bog om at have båd, basta. 

Super kombi tilbud - 
Her på redaktionen er vi i gave humør, og hvorfor ikke smide bogen ned i rygsækken, og slå til på dette meget favorable tilbud. Det er en nem måde at få ordnet julegaverne på - især med tanke på der bliver rift om gaverne ude i butikkerne, så hvorfor ikke bare få de første overstået nu?

Du bestiller Kombi-tilbuddet herNye både

Hvis der er noget vi glæder os til...

Kort nyt

Efter toårig bevilling til Skoleskibet Georg Stage er...

Kort nyt

Rolex World Sailor of the year kåret 

Kapsejlads

Stor - men helt naturlig udskiftning på Sejlerlandsholdet

Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen