fbpx

Skipperi - nu åbnet i Hundested havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Nu kan du sejle ud fra Hundested, selv om du ikke ejer en båd. Det deleøkonomiske koncept Skipperi, som har etableret sig i flere havne i Norden, åbnede 1. juli en HOB - Hop On Board-havn i Hundested, hvor man har fået to motorbåde på plads i lystbådehavnen ved Strandjægernes hus.

Hundested har en oplagt beliggenhed til sejlads i både fjordene og Kattegat, så der er mulighed for nogle forskellige oplevelser og sejlture. Konceptet er at man ikke behøver eje en båd, men kan dele fartøjet med andre via et abonnement, som du tegner og tilmelder dig på Skipperis website. Når det er betalt, skal der blot betales for brændstof efter hver tur, udmelder Skipperi.

Der er forskellige priser alt efter, hvor ofte man ønsker at sejle. Prisen på et månedsabonnement afhænger af, om man vil kunne sejle alle ugens dage eller kun på hverdage.

Bådene af typen Yamarin Cross 57, Cross 62 har plads til fem-seks personer om bord, og det kræver speedbådskort at sejle dem. Ud over Hundested kan man også finde Skipperi-både i Brøndby- og Ishøj havn.









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *