fbpx

Skipperi - nu åbnet i Hundested havn

Nu kan du sejle ud fra Hundested, selv om du ikke ejer en båd. Det deleøkonomiske koncept Skipperi, som har etableret sig i flere havne i Norden, åbnede 1. juli en HOB - Hop On Board-havn i Hundested, hvor man har fået to motorbåde på plads i lystbådehavnen ved Strandjægernes hus.

Hundested har en oplagt beliggenhed til sejlads i både fjordene og Kattegat, så der er mulighed for nogle forskellige oplevelser og sejlture. Konceptet er at man ikke behøver eje en båd, men kan dele fartøjet med andre via et abonnement, som du tegner og tilmelder dig på Skipperis website. Når det er betalt, skal der blot betales for brændstof efter hver tur, udmelder Skipperi.

Der er forskellige priser alt efter, hvor ofte man ønsker at sejle. Prisen på et månedsabonnement afhænger af, om man vil kunne sejle alle ugens dage eller kun på hverdage.

Bådene af typen Yamarin Cross 57, Cross 62 har plads til fem-seks personer om bord, og det kræver speedbådskort at sejle dem. Ud over Hundested kan man også finde Skipperi-både i Brøndby- og Ishøj havn.

★ Artikel

★ Plug & play - men også håndværk, stilhed og natur

The Ocean Race

Smilets by er og bliver også sejlernes by

The Ocean Race

11th Hour Racing Team vinder etapen til Aarhus

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Udvalgte artikler *