Ny dansk bog - På eventyr i havkajak

Kajakroeren og foredragsholderen Lasse A. Bøgh deler, i bogen På eventyr i havkajak, ud af sine personlige oplevelser, billedet og erindringer fra hans rejser med sin havkajak rundt i den smukke danske natur.

Lasse roede i 2019 Danmark rundt i havkajak. Med en alder på dengang 25 år er Lasse den yngste til at gennemføre rejsen på mere end 1.300 kilometer. Tilmed gennemførte han rejsen i de barske måneder februar og marts.

I denne bog deler Kajak-Lasse ud af sine oplevelser fra netop denne rejse, men også fra sine andre rejser med sin havkajak rundt i Danmark.

Bogen byder på billeder og fortællinger fra de mange dage langs de danske kyster, men også udvalgte fakta om, hvad Kajak-Lasse benytter af grej og kundskaber for at rejse nationalt i havkajak, tilmed på alle tider af året. Bogen kan købes via din online boghandler så som saxo.dk, Bog- idé.dk, eller via forlaget www.BoD.dk

Lasse formår at skabe en indlevende bog, som drager læseren med på eventyr. Læserne vil både blive inspireret til selv at ønske sig på tur i kajakken, men de vil også få respekt for både naturens kræfter og de kompetencer det kræver, for at ro den type havkajak som Kajak-Lasse udøver.

Mere om det hele på Kajak-Lasses hjemmeside her.

lasse havkajak bog

 


Udvalgte artikler *