Helsingør Sejlklub ombygger klubhuset

I Helsingør Sejlklub er man i fuld gang med at renovere klubhuset, så det kan leve op til de nye tider med flere sejlere og med det formål at skabe et godt miljø for alle i klubben.

Sidste år besluttede bestyrelsen at gøre en indsats for at få flere - både børn og voksne - ud at sejle. Sejlerskolen blev forstærket med nye både og trænere. Medlemstallet blev øget med godt 20 procent, og det blev hurtigt klart, at klubhuset måtte renoveres for at fastholde alle de nye medlemmer i et rart og tiltrækkende miljø, skriver Sn.dk Helsingør.

Via klubbens hjemmeside er medlemmerne blevet inviteret til at give en hånd med i byggearbejdet, så man kan holde udgifterne til renoveringen nede. Arbejdet anslås at komme til at koste ca. 900.000 kr.

Der er tre toiletter og garderoben, som skal gøres klar til at blive malet. Og kan man vaske vægge, spartle og slibe – så er man mere end velkommen.

Klubhuset blev opført i slutningen af 1970'erne. Bygningen indeholder klublokaler på 1. etage og Restaurant Kaj i stueetagen. Helsingør Sejlklub ejer desuden Jollehuset ved siden af Klubhuset. Jollehuset er base for en stor flåde af joller, der benyttes af børn, unge og voksne. Når der ikke er is på vandet, er der stor aktivitet på pladsen foran Jollehuset året rundt.
Kilde: Sn.dk og FB Helsingør Sejlklub.


Udvalgte artikler *