fbpx

Fregatten Jylland fejrer hele to fubilæer og fyrer kanonen af

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Fregatten Jylland tænder lysene i skibets rig og fyrer kanonen af på fredag, den 20. november - markerer institutionen hele to jubilæer og skyder samtidig julen godt og grundigt i gang.

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når to jubilæer markeres og julen søsættes på Fregatten Jylland. 20. november er nemlig 160-året for skibets stabelafløb i København og oven i det, er 2020 også 60-året for fregattens ankomst til Ebeltoft. Fregatten Jylland markerer jubilæerne ved at affyre kanonen på bastionen klokken 16, tænde lysene i riggen og tilbyde rabatter året ud.

- Fregatten Jylland rammer to jubilæer i år, og det vil vi gerne markere med en kanonaffyring. I samme omgang søsætter vi julen ved at tænde lysene i fregattens rig; lys som vi generøst fik doneret af Sparekassen Kronjylland i 2019. Endelig runder vi et begivenhedsrigt år af ved at give jubilæumsrabatter resten af året, udtaler direktør på Fregatten Jylland, Karin Buhl Slæggerup.

Corona kræver nytænkt julefejring
På grund af de gældende Corona-restriktioner har institutionen besluttet ikke at invitere til begivenheden, ej heller at afholde den traditionsrige juleskafning i december. I stedet nytænkes juleperioden med flotte juletræer, lys og julepynt omkring og på skibet samt en konkurrence, hvor Fregatten Jylland udlodder en stor julekurv.

- Selvom vi i år ikke kan invitere gæster til den traditionelle lystænding og juleskafning, skal julen selvfølgelig ikke aflyses på Fregatten Jylland. I stedet sænker vi entreen til 60 kroner for voksne og seks kroner for børn resten af året, så gæsterne kan opleve julestemning på skibet og se lysene lyse himlen op. Og så sætter vi en stor julekurv for hele familien på spil, fortsætter Karin Buhl Slæggerup.

For at få fingrene i julegavekurven, der indeholder gaver for hele familien, kan gæsterne gå på jagt efter små drillenisse-mus, som iklædt røde nissehuer har gemt sig i alle fregatten Jyllands afkroge. Gættes antallet rigtigt, er man et museskridt tættere på julekurven.

foto 2

Julegavekurven, med godter til hele familien. 




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *