Et par våde og blæsende dage – før det bliver godt

Tirsdag bliver endnu en af de dage med regn og blæst, og vinden kan onsdag torsdag komme op på kuling styrke.

Juli nærmer sig en trist rekord. Denne her sæson, hvor rigtig mange danskere holder ferie herhjemme og ikke mindst til søs, ja der har vejrguderne bestemt ikke vist sig fra sin bedste side.

Et lavtryksområde over De Britiske Øer bevæger sig langsomt mod østnordøst, og tilhørende fronter med regn og byger passerer Danmark de kommende dage. Men, fra på torsdag etablerer et højtryk sig nær Danmark, hvorved vejret en overgang stabiliseres. DMI skriver:

Onsdag:
I de nordlige egne først skyet med regn, ellers spredte byger og kun lidt sol. Om aftenen og natten enkelte byger og fortsat mest skyet. Dagtemp. op mellem 15 og 18 grader, om natten ned mellem 13 og 15 grader. Jævn til hård vind fra sydvest og vest, ved kysterne stedvis op til kuling.

Torsdag:
Først mest skyet og enkelte byger, senere klarer det op, og om natten tørt og ret klart vejr. Dagtemp. op mellem 15 og 18 grader, om natten ned mellem 10 og 15 grader. Jævn til hård vind fra vest og nordvest, der langsomt aftager og bliver let til frisk.

Fredag:
Tørt med nogen eller en del sol. Dagtemp. mellem 18 og 22 grader, om natten mellem 12 og 15 grader. Let til frisk nordvestlig vind, som aftager og bliver svag til jævn, ud på natten mest omkring sydøst.

Lørdag:
Tørt med nogen eller en del sol, men om natten mere skyet vestfra og stedvis lidt regn. Dagtemp. op mellem 20 og 25 grader, om natten ned mellem 15 og 18 grader. Svag til jævn vind fra sydøst, ved kysterne op til frisk vind.

Søndag:
En overgang skyet med regn, men ellers kun enkelte byger med lidt eller nogen sol. Dagtemp mellem 17 og 22 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Let til frisk sydøstlig vind, som drejer mod syd og sydvest.

Weekenden ser ser altså ganske lovende ud, og mulighed for en decideret sommerdag lurer i det fjerne.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker