Reese Marin udvider besætningen

Henning Uldall tiltræder 1. august som ansvarlig for service- og kundedelen hos Reese Marin i Aabenraa.

Henning skal b.la. aflaste virksomhedens mangeårige servicechef og medejer Michael Hohmann, som fremover vil koncentrerer sig om de mange serviceopgaver samt afleveringer af solgte både.

Henning Uldall er et kendt ansigt i bådebranchen. Gennem flere år var han ejer af Lock Marine i Skærbæk, og kommer nu til Reese Marin fra en stilling hos X Yacht i Haderslev.

Reese Marin har haft stor fremgang som importør og eneforhandler af, et af landets mest omfattende, sejl- og motorbådsprogram. Dertil kommer flytningen på Sydhavnen i Aabenraa med ny salgs- og udstillingbygning som har sat eksta skub i aktiviteterne, samt ikke mindst vinteropbevaringshallen på 3.800 m2, og egen marina midt i den sønderjyske købstad - alt sammen noget, der har krævet denne udvidelse af medarbejder staben.

"Henning Uldall’s kompetencer passer perfekt ind i vores strategi og vision med vores nye båd center. Han er vokset op med med en båd under sig, og besidder en professionel struktur. Kvalificerede medarbejdere med en profil som Hennings er svære at finde i den maritime branche, så vi er stolte over han valgte at blive en del af Reese Teamet. Vi har høje forventninger til samarbejdet, og glæder os til kunne præsentere Henning for vores kunder og værfter" udtaler Kasper Reese.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker