X-Yachts tænker nyt med virtuelle løsninger

Gennem halvandet år har X-Yachts’ kunder kunne konfigurere deres egen drømmebåd i X-Yachts universet, og rigtig mange har gjort brug af muligheden for at afprøve mulige optioner inden endelig beslutning om en båd. Nu tager det prisvindende og hæderkronede værft i Haderslev næste skridt i e-universet, og med seneste udvikling lancerer værftet 3D virtuelle ture i udvalgte X-modeller. 

Selvom bådbranchen overordnet set har meldt om rimelige vilkår i Corona-perioden, er der ingen tvivl om, at værftsbesøgene har været yderst begrænset. Hos X-Yachts er man vant til – særligt på denne tid af året – at have utallige ugentlige besøg fra forhandlere og kunder fra hele verden, men i disse pandemitider, naturligvis ikke i år.

”Alle X-medarbejdere har været i gang, siden Corona lukkede verden ned. Vi har produceret og serviceret både, vi har designet og tegnet, vi har rigget og afleveret både, men vi har tænkt nyt i forhold til salgsprocessen, fordi vi ikke har de sædvanlige møder med forhandlerne og kunderne”, fortæller CEO Kræn Brinck Nielsen.

”Vi har blandt andet udviklet virtuelle ture i syv af vores udvalgte modeller”, fortsætter Kræn.

Der findes nu virtuelle ture på de populære Pure X modeller samt på Xp 44 og Xc 45. Man får lov at se de fine detaljer både under og over dæk.

”Vi har gjort os umage med disse VR-modeller, så det bliver en oplevelse at bevæge sig rundt i og på bådene og kigge på alle detaljerne.

Derudover arbejder vi på en spændende og innovativ virtuel udstillingsløsning, som vi glæder os til at dele med jer i løbet af nogle uger”, slutter værftsdirektøren.

Start med en tur i VR-universet

Konfigurér din egen Pure X-model

vr view x4 3

X-Yachts har taget næste skridt i e-universet og nu med virtuellse fremvisninger. Man kan simpelthen 'gå' rundt og opleve båden fra forskellige 'spots' på de udvalgte både.Seneste nyheder
★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se videoSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder