fbpx

Den store mulighed - alle bør jo holde ferie til søs

Related Articles: Brug båden som sommerhus, Tips til en god sommer
Inkluder i Newsletter: Ja

KOMMENTAR: Hele verden er hårdt ramt af Covid-19 virussets hærgen, og lige nu kan det være svært at 'se lyset'. Men på en eller anden måde skal vi ved en fælles ansvarsfuld indsats også nok komme gennem denne hurtigt opstået krise. Med den rigtige indsats kan de normale tilstande vende tilbage, ligeså hurtigt som de forsvandt.

Den måde vi bliver bedt om at stoppe op på, får uundgåeligt en til at tænke over hverdagen – og det er lige præcis her jeg ser store muligheder for den maritime verden, kloden rundt, naturligvis også i Danmark. 

Rejser hårdt ramt
På den korte bane, og her tænker jeg selvfølgelig stadig i måneder – måske halve år, vil rejseaktiviteten naturligt aftage, ja endda måske helt forsvinde! Det er nok ikke så sexet at stige om bord på et krydstogtskib, eller for den sags skyld en A380 med op til 800 mennesker om bord.

Der er brug for andre ferieformer, og her ser jeg sejlads som den helt oplagte mulighed for at slappe af i yderst trygge rammer – ja faktisk har jeg svært at forestille mig bedre muligheder. Frisk luft, kun familien eller nære venner – 'what’s not to like', i disse tider, hvor alle opfordres til at begrænse det at være sammen i større grupper.

Børsen skriver søndag, at priserne på sommerhuse kan få et nøk opad, hvis danskerne skipper sydens sol, til fordel for en sommer under hjemmelige himmelstrøg – og hvorfor kan det ikke ligeså godt ske for bådene?

Her på redaktionen har vi kendskab til flere bådforhandlere som skal levere mange nye både op til sommerferien – også nye sejlbåde, som der ikke er blevet solgt mange af, de seneste par år.

Når aktiemarkedet falder til ro, så har jeg en tro på det vender stærkt tilbage. De grundlæggende forudsætninger for økonomien var sunde inden Covid-19 udbruddet, og det er derfor jeg ser den helt store mulighed for den maritime branche.

Hvis jeg samtidig tager de korrekte miljøbriller på, og løfter flyskam op i bevidstheden, så kan der sagtens blive rift om de både som er til salg.

Alle bør jo holde ferie til søs - muligheden for at gå en stor fremtid i møde eksisterer.

båd552

Lad os benytte lejligheden til at sende tankerne hen på sommertur. Læs en gratis udgave af magasinet BÅD (klik på billedet, red.) hvor vi netop havde fokus på sommertur. Med et login for kun 39,- / mdr. der får du adgang til over 80 magasiner fra arkivet, og naturligvis de nye fremadrettet. Ønsker du magasinet sendt hjem, kan det naturligvis også lade sig gøre. Læs mere om dine muligheder her




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *