DR afstemning: Her på redaktionen er vi ikke i tvivl

Related Articles: DEN STØRSTE SEJLER GÅET BORT - Paul Elvstrøm er død, Min barndoms sejlerhelt fylder 85 år. Tillykke Paul, Paul Elvstrøm - den største, Paul Elvstrøm - den største, Sport 2016: Sir Ben Ainslie ærede Elvstrøm, Team Elvstrøm Sails mindeord om Paul Elvstrøm

Kommentar: Med Caroline Wozniackis karriere stop, har Danmarks Radio valgt at sætte en afstemning i gang, for at finde ud af hvem der er Danmarks største sportsnavn nogensinde. De, vi går ud fra det er redaktionen på DR Sporten, har udvalgt 12 kandidater, hvor der er lagt væk på primært to kriterier: De sportslige resultater og den folkelige gennemslagskraft.

Sådan en afstemning er helt sikkert noget der sætte sindene i kog, for de af DR opstillede kandidater har jo skabt deres unikke resultater på hver deres måde.

Objektivt, hvem har flest store internationale sejre er vi ikke i tvivl, her er sejlsportens, og århundredes sportsnavn Paul Elvstrøm i en klasse for sig.

Folkelig gennemslagskraft – se her dukker pludselig et kriterie op, hvor det folkelige, er meget afgørende for i hvilken 'tidsalder' karrieren har stået på? Der er pokkers til forskel, på at have huseret rundt i den nyere efterkrigstid, og have været på toppen i tæt på 40 år, og så i midt-firserne, hvor de dengang populære formiddagsaviser ryddede forside efter forside pga. landets nationalsport. Enig, det folkelige der bøjer vi os i støvet fra fodboldbanen, men har det virkelig noget med den største sportspræstation at gøre?

Hjælp Paul, med også at vinde DRs afstemning – du finder et link til afstemningen, hvor du blot klikker på Paul Elvstrøm, direkte her.

skærmbillede 2020 01 25 kl. 09.18.37

Det ligner en finale mellem Michael Laudrup og Paul Elvstrøm. En spiller på et hold bestående af 11 mand og en bold, som er oppe mod en enkelt mand og hans båd. Det kan jo ikke sammenlignes, sorry to say

Små 21.000 har her lørdag morgen stemt, hvilket vil sige godt 6.500 på Michael Laudrup og lidt over 5.000 på Paul - kom så sejlere, de 1.500 skal vi da kunne samles om?
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen