Sejlloft udvider efter stigende efterspørgsel

Efterspørgsel på kvalitets sejl til fair priser samt en solid service fra OneSails er stigende i hele landet. Det unge sejlloft i Helsingør er derfor stolt af at kunne præsentere tre nye forhandlere, som slutter sig til det nuværende netværk.

”Service har fra dag ét været vigtig for os, og den filosofi vil vi gerne udvide. Vi er glade for den opbakning, som ikke kun er på Sjælland, men i hele Danmark. Derfor er det med glæde, at vi udvider service og salgsstyrken i Jylland og på Fyn”, siger Mads Christensen og fortsætter. ”Så nu vil det i hele landet være muligt at hente og aflevere sejl til service, få tilbud på nye sejl samt andre gode råd. Vi håber, at folk vil tage godt imod Heines Nielsen i Kolding, Leif Persson i Bogense, og Carsten Lauritzen i Faaborg, som bliver en del af OneSails familien.

"Ud over sejlloftet i Helsingør er Mads Kirchheiner i Svendborg, og Johnny Jensen i Sønderborg er en del af vores sejlloft”, slutter Mads Christensen.


En kort beskrivelse af de tre nye forhandlere.

oneheines.jpg

Heines Nielsen Kolding.

Heines har sejlet siden barnsben. Startede i Optimistjolle og siden da sejlet i alt hvad han har kunnet komme i nærheden af og gerne flere gange ugentligt. Han er nok mest kendt for i en årrække at være én af de dominerende i Folkebådsklassen med mange gode resultater. De senere år har han sejlet J70, Matcher 37, Ylva, Albin Express, X-Yachts mv. Han er desuden instruktør hos GoSail, hvor der arbejdes med teambuilding og at få et mandskab til at samarbejde. Han har en fortid inden for bådbranchen med salg af rig produkter, der gør ham teknisk velvidende om sejl og rig. Til dagligt arbejder han med salg, så I garanteres en god service fra hans side.

one leif.jpg

Leif Pehrsson Bogense.

Leif har sejlet siden han var dreng, det vil sige rigtigt mange år. Optimistjolle, OK jolle samt Snipejolle i de unge år. Senere blev den første kølbåd en Smilling 29 fods, som havde hjemhavn i Bogense. Siden 1984 har båden været Ylva’en Den Røde Løber, som de fleste kender. Leif og Den Røde løber har senest vundet overalt Palby Fyn Cup i år. DM i Ylva 11 gange samt vinder af Fyn Rundt og Sjælland Rundt flere gange. Ylva’en bruges også til tursejlads i de danske farvande.

one carsten.jpg

Carsten Lauritzen Faaborg

Carstens sejlkarriere startede som 12 årlig med Kadet og Snipe jolle. Senere blev det til juniorbåd og spidsgatter, mest tursejlads. Snart efter blev det mere kapsejlads og fik først H båd, så Molich X meter. Familien krævede snart mere turvenlige både, så X-meteren blev udskiftet til Omega 42, senere X-40 og X-412, til både tur- og kapsejlads. Endvidere har Carsten krydset både Middelhavet, Atlanterhavet og Stillehavet i Jeanneau 44 og Dynamic 62 som langturssejler. Pt. sejler Carsten en del i Fransk Polynesien.Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i Kina

Kort Nyt

Spildevands-demonstration på Skovshoved Havn i dag

Kort Nyt

Vindskifte på vej til Oure

Kapsejlads

Yes - AFI 2Star BLIVER gennemførtSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt