Årets julekalender - skrab dig til fede præmier

Så er det blevet første søndag i advent - hent din julekalender og se om du kan skrabe dig frem til dagens adventsgave - et MEGA sejt ud fra Garmin.

Du kan allerede fra i dag torsdag, sikre dig årets maritime julekalender - så er du klar til at skrabe fra på søndag. 

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og hvad er mere hyggeligt og naturligt end at anskaffe sig årets maritime julekalender - helt gratis. Men selv om den er gratis kan den stadig blive 'udsolgt'. Der er lagt 10.000 stk. ind i systemet - så skynd dig, efter princippet 'først til mølle' ...

Du kender den godt – den traditionelle skrabekalender, og især reklamefilmen, hvor faderen står op om natten for at skrabe forud, for så at blive opdaget af sin lille datter, som siger fy-fy med løftet pegefinger. Ikke skrabe forud.

Fede præmier
Det kan man så heldigvis ikke i Bådmagasinets elektroniske version, som du får adgang til, ved at tilmelde dig kalenderen. Hovedpræmien til en værdi på over 15.000 kr. - er en gummibåd med en påhængsmotor fra Yamaha. Du kan også vinde en af de populære redningsveste fra Spinlock, eller online abonnementer til sitet her, er blandt gaverne du kan vinde.

Garmin i adventsgave
Hver søndag i december, trækker vi også lod om den store adventsgave, som i år er 4 mega seje ure fra Garmin. Skrab og se om uret dukker op i netop din advents-stjerne.

Sådan deltager du
Hvis du også ønsker at komme i julestemning, så henter du helt gratis din egen kalender ved at tilmelde dig hos julemanden. Du siger ok til i fremtiden at modtage Bådmagasinets nyhedsbrev, - bare rolig, vi har mega travlt i dagligdagen, så det er ikke flere hundrede du kan risikere at modtage.

Leger julemand
Nu er det som i en 'ægte' trykt kalender, ikke sikkert at dem med præmier på, er ude blandt læserne. Men ingen skal snydes. Viser det sig, at nogle af præmierne er at finde på de kalendere som evt. ikke kommer i brug, så trækkes der lod blandt deltagerne, om de resterende gaver. Har du tidligere vundet en gave på din kalender, fjernes denne dog i en evt. lodtrækning.

 

yam

Hovedpræmien - en gummibåd med motor fra Yamaha

vest

Du har også mulighed for at vinde en af de meget lækre redningsveste fra Spinlock, hvor det er Colombus Marine der leger julemand.

 

 


GalleriSeneste nyheder

Endelig officielt - Dansk SailGP en realitet

Ib Kunøe - nu eneejer af X-Yachts

Giv en gave der holder


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen