Oure: 'Danmark Rundt' for hold X

I skrivende stund er den sidste fortøjning i fremmed havn sluppet, og Sejlerne fra Oure, hold 10 eller X, har sat kursen hjem mod Lundeborg. Eleverne fra Danmark Rundt har de seneste to uger lagt mange kurser rundt omkring i de danske farvande og oplevet naturen i mytiske momenter, hvor himmel og havn står i et, efterfulgt af solens stråler.

'Danmark Rundt'
Sejladslinjen 'Danmark Rundt' blev skabet for fire år siden, og hele 150 elever er siden da blevet til sejlere og har oplevet sejlelivet på togter rundt omkring i Danmark. Det har været en stor oplevelse for mange, og flere har den dag i dag købt egen båd. Endnu vigtigere, alle har fået et duelighedsbevis med i hånden og leksikoner omkring at tage ansvar for hinanden, besætningen og skibet.

Eleverne har fået mange færdigheder undervejs og kender nu Danmark fra søsiden. Den historiske betydning ved at havde Kronborg om styrbord, krydret med myter og sagn fra Danmarkshistorien. Eleverne har opnået færdigheder som ligger i at kunne navigere og udstikke kursen over Kattegat eller snæver farvande. De har fået værktøjerne til at kunne sejle, og flere af eleverne fra tidlige togter har også sat kurs rundt om den blå planet.

Velkommende hjem til hold X.

Forberedelserne til togt XI begynder den 5. april 2020.

Se flotte billeder herunder.
Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen