Tyfon nærmer sig danske OL-sejlere

Enoshima hedder stedet hvor sejlerne skal kæmpe om olympiske medaljer næste år på den her tid, når OL i Tokyo starter. Sejlere fra hele verden er nu samlet i Enoshima til for-OL, som starter på lørdag. Inklusive det danske hold, som er talrigt til stede. Både for at konkurrere på banerne, og møde sine hårdeste konkurrenter, og for at gøre sig kendt med forholdene på land.

120 knobs vind
Men nu er tyfonen ”Krosa” på vej ind mod Japan, med vindstød på omkring 60 sekundmeter (knapt 120 knob) og høje bølger. Man forventer nedbørsmængder på ca 300 mm, og mere end 100 flyafgange er indstillet, som følge af tyfonen, melder Seilmagasinet.no.

I udkanten?
Dens bane ser ud til at gå nordlig, og ramme hårdest i de vestlige dele af Japan. Enoshima ligger i øst, og meget tyder på at man kommer til at befinde sig i udkanten af uvejret, når det passerer i de kommende dage. Dog skal der ikke meget til, før tyfonen ændrer en smule kurs. Og så ser det straks meget anderledes ud. ”Krosa” er den tiende navngivne storm i området i år.★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd