Tyfon nærmer sig danske OL-sejlere

Enoshima hedder stedet hvor sejlerne skal kæmpe om olympiske medaljer næste år på den her tid, når OL i Tokyo starter. Sejlere fra hele verden er nu samlet i Enoshima til for-OL, som starter på lørdag. Inklusive det danske hold, som er talrigt til stede. Både for at konkurrere på banerne, og møde sine hårdeste konkurrenter, og for at gøre sig kendt med forholdene på land.

120 knobs vind
Men nu er tyfonen ”Krosa” på vej ind mod Japan, med vindstød på omkring 60 sekundmeter (knapt 120 knob) og høje bølger. Man forventer nedbørsmængder på ca 300 mm, og mere end 100 flyafgange er indstillet, som følge af tyfonen, melder Seilmagasinet.no.

I udkanten?
Dens bane ser ud til at gå nordlig, og ramme hårdest i de vestlige dele af Japan. Enoshima ligger i øst, og meget tyder på at man kommer til at befinde sig i udkanten af uvejret, når det passerer i de kommende dage. Dog skal der ikke meget til, før tyfonen ændrer en smule kurs. Og så ser det straks meget anderledes ud. ”Krosa” er den tiende navngivne storm i området i år.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout