Matchrace ’Woman’ : Tilmelding åben

Hvert år afholder Match Racing Denmark ’Woman’, som er lækre oplevelser og netværk, kombineret med kapsejlads. Det smukke Hindsgavl Slot lægger faciliteter til, når der skal dystes til vands og netværkes til lands.

60 kvinder får en forrygende dag, med frisk vind i håret, røde kvinder og en fælles oplevelse som giver stof til eftertanke. Under sikre forhold, med en dygtig instruktør ombord, får I mulighed for at sejle jeres egen toptunede kapsejladsbåd. Her kan i kombinere netværk og personlig udvikling, med sjov og fantastiske oplevelser.

Datoen er d. 19. august 2019 i Middelfart. Her kan man kombinere networking og personlig udvikling, med nogle sjove og fantastiske oplevelser man sent vil glemme.

Du kan tilmelde dig allerede nu, blandt de første 20 tilmeldte trækkes der lod om en gratis billet.

Den smukkeste lokation
Med en have der går direkte ned til stranden og egen bådebro, kan vi næsten ikke få et bedre sted til dette års Woman. Hindsgavl Slot vil tage sig kærligt af os før, under og efter sejladsen.

Der vil løbende og skiftevis være pauser til holdene, hvor der kan tankes forfriskninger, videndeles og netværkes på bådebroen og i de små hyggelige bådhuse. Her er direkte udsigt til kapsejladsbanen og I vil løbende kunne følge med i resultaterne.

Du kan tilmelde dig og dit team på linket her, hvor du også kan læse en masse om at sejle, hvis du ikke har prøvet det før.

PROGRAM:

Kl. 10:00 Velkomst
Kl. 11:00 Træningssejlads starter
Kl. 13:00 Første kapsejlads
Kl. 17:00 Præmieoverrækkelse på terrassen
Kl. 18:00 Middag

PRISER:

– Eventbillet person 1.450,-
– Eventbillet hold (maks 6 pladser) 7.250,-
– Slotsmiddag pr. person 499,-
Priserne er excl. momsSeneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout