Kom til åbent hus og prøv en Dragonfly

Quorning Boats holder åbent hus på værftet i Skærbæk d. 15. juni 2019. Her kan du bl.a. se den nye Dragonfly 40 og den nye Dragonfly 32 Evolution.

Dragonfly 28 - båd nr. 200 solgt
I sidste uge nåede Quorning Boats endnu en milepæl i deres over 50-årige historie. Båd nr. 200 i den utrolig populære Dragonfly 28-serie forlod værftet, og blev sendt afsted til Estland.
For 10 år siden blev båd nr. 1 lanceret i Skærbæk, og blot 5 år efter i 2014, blev Dragonfly 28, nr. 100 søsat og fejret.

Selvom Dragonfly 28 ikke er den største båd i Dragonfly-serien, er den formentlig den mest sofistikerede trimaran som Quorning Boats har designet og bygget. Jens Quorning beskriver selv båden som en ”Schweizerkniv”–med dens enestående swingwing-system og multifunktionelle sejlegenskaber. Båd nr. 200 i den nyeste Performanceversion er indrettet med et lyst og let interiør i elmetræ.

Dragonfly 28 Performance løfter sejlglæden til et højere niveau. Det kan du opleve til Åbent hus ved i Skærbæk Marina, hvor værftets tre demobåde ligger – kun 5 minutter fra værftet.

Nyhed: Dragonfly 40
Det nye flagskib, Dragonfly 40, bliver lige nu bygget på værftet i Skærbæk. Udnyt muligheden for at få et førstehånds indtryk af den nye performance cruiser og få en snak med designeren bag, Jens Quorning.

Nyhed: Dragonfly 32 Evolution performance cruiser
Hvis du drømmer om at sejle en Dragonfly 32 Evolution, kan du tilmelde dig en prøvesejlads og opleve, hvordan denne performance cruiser tilbyder afslappet og komfortabel sejlads

Dragonfly 25 & Dragonfly 28
Begge demonstrationsbåde er klar til at tage dig ud på en prøvesejlads i farvandet ud for Skærbæk. De erfarne Dragonfly-skippere glæder sig til at vise dig alle detaljer og give dig en sjov fartoplevelse.
• Dragonfly 25 – Weekend Cruiser & Racer
• Dragonfly 28 – Family Cruiser & Racer

Værftsbesøg
Gå heller ikke glip af muligheden for at se, hvordan Dragonfly-trimaranerne bliver bygget.
Quorning Boats tilbyder en guidet tur på værftet med en af deres erfarne bådebyggere. Bagefter kan du nyde en forfriskning og få en snak med medarbejderne.

Quorning Boats, Dragonfly, Åbent Hus
Hvornår: Lørdag den 15. juni 2019 fra kl. 10:00 til 16:00.
Hvor: Skærbækvej 101 (værft) og Skærbæk Marina (prøvesejlads) ved Fredericia.

Da vi ved, at der ofte kommer mange gæster til vores Åbent hus-arrangementer, må i meget gerne tilmelde jer til prøvesejladserne, så vi kan gøre ventetiden kortest mulig. Det gør i på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News