Åbent hus hos Elvstrøm Sails i Aabenraa

Lørdag den 16. marts kan du komme til Åbent Hus på Elvstrøm Sails sejlloft i Aabenraa.


Elvstrøm Sails inviterer alle sejlinteresserede til Åbent Hus lørdag den 16. marts fra klokken 11-16. En dag, der kommer til at byde på guidede rundvisninger på det moderne sejlloft, et kig bag facaden, en masse snak om sejl og lidt godt til ganen."Vi glæder os til at give alle sejlinteresserede en god dag med plads til inspiration, nørderi og sejlhygge. Under vores rundvisning på loftet, får du mulighed for at se nogle af de nyeste sejl og sejlmaterialer, ligesom du kan få gode tips til, hvordan du passer bedst på dine sejl af vores service-eksperter. Og skulle du bo i nærheden, er det jo oplagt at tage dit sejl med til et sidste servicetjek inden sæsonstart. Vi giver naturligvis gratis serviceeftersyn", fortæller Lise-Lotte Larsen fra Elvstrøm Sails.Foredrag


Til de danske besøgende bydes der på to foredrag, et om langturssejlads og et om trim.

"Vi oplever i stigende grad en interesse for langturssejlads blandt rigtig mange af de sejlere vi i det daglige har kontakt med. Og en del af os, har da også selv taget enten turen over Atlanten eller endda den helt store jordomrejse. Der er rigtig mange forberedelser og erfaringer at dele ud af, for at den store drøm kan blive til drømmeturen", fortæller Kim Petersen fra Elvstrøm Sails, der selv tilbage i 2016 tog turen over Atlanten.

"Trim er altid aktuelt, og noget man næppe nogensinde bliver helt færdig med. Der er jo altid noget man lige kan gøre lidt bedre. Og i sidste instans handler det om at få mest mulig sejlglæde", fortæller trim-ekspert, William Friis-Møller.

Markedsplads og Lagersalg


Hele dagen er der mulighed for at gøre en god handel på markedspladsen, hvor der sælges Helly Hansen kollektionsprøver samt Elvstrøm Sails Merchandise. Som noget nyt i år udstilles en række lager- og demosejl, hvor der er mulighed for at gøre en god handel med Jens Lautrup.Du kan på forhånd se, hvilke færdige lager- og demosejl, der er tilgængelige her.

Tilmelding

“Selvfølgelig er dørene åbne uanset hvad, men af hensyn til den praktiske afvikling beder vi om tilmelding til Åbent Hus-arrangementet og foredrag. Det gøres ganske nemt på linket her. Vi glæder os til at se jer!”
 Lyder det fra Elvstrøm Sails.