fbpx

Dansk Sejlunion søger projektleder til ny hjemmeside

Inkluder i Newsletter: Ja

I et nyt stillingsopslag søger Dansk Sejlunion en webkyndig person. Hovedopgaven bliver at stå for arbejdet med at udvikle en ny og tidssvarende hjemmeside.

"Er du stærk på web, marketing og kommunikation? Så kan du blive Dansk Sejlunions nye projektleder."
Sådan lyder indledningen i et nyt stillingsopslag, som Dansk Sejlunion netop har publiceret. Der er tale om en etårig projektansættelse, hvor det altovervejende fokus bliver at stå for arbejdet med Dansk Sejlunions igangværende hjemmesideprojekt.

Projektet har været i gang et stykke tid, men måtte indstilles i slutningen af 2018, da Dansk Sejlunions hidtidige tovholder på forløbet, kommunikationskonsulent Joakim Rechnitzer, skiftede job.
"Vi har en hjemmeside, som nok fungerer, men den er ikke tidssvarende - især ikke på mobile enheder. Derfor søger vi nu en person, som kan arbejde videre med dette, for Dansk Sejlunion, meget vigtige kommunikationsprojekt," forklarer Christian Lerche, direktør i Dansk Sejlunion.

Udvikling af ny hjemmeside med høj brugervenlighed på alle platforme blev et konkret element i Dansk Sejlunions kommunikationsstrategi, da det trykte medlemsblad SEJLER lukkede i 2018.
Der er ansøgningsfrist på projektlederstillingen den 20. februar. Interesserede er meget velkomne til at kontakte direktør Christian Lerche, tel: 8820 7001, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se stillingsopslag - projektleder i Dansk Sejlunion på linket her.












Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *