fbpx

Casper Steinfath forsvarer titlen i SUP Marathon

Inkluder i Newsletter: Ja

Med to kyster og 44 km på åbent hav er "STROKES" den længste og mest udfordrende danske SUP konkurrence nogensinde.

På marathonstrækningen mellem Ebeltoft og Odden bliver deltagerne udsat for det barske Kattegat, som er kendt for sine udfordrende strømme, høje bølger og uforudsigelige vejrforhold. Ruten er i år udvidet med 2 km og går blandt andet gennem den Nord/Sydgående tankskibs rute, som er den udfordring deltagerne frygter allermest på grund af trafikken fra de store containerskibe.

For deltagerne bliver det en opgave som kræver stærk teknik, koncentration og udholdenhed. Et redningshold er på vandet under hele konkurrencen, så alle kan padle den ekstreme udfordring sikkert i møde.

Den forsvarende mester er 21-årige Casper Steinfath, som tilbagelagde strækningen på 4 timer og 16 minutter i 2014 og på 4 timer og 54 minutter i 2013. Casper Steinfath, der blev kåret som europæisk mester i SUP i Rom i juli måned, er klar til at forsvare sin titel i "STROKES" – og måske endda sætte en ny rekord.

Bag "STROKES" står den danske SUP padler Folke Nørgaard, der er ejer af folkesurf.com. Det er fjerde år i træk, at Folke Nørgaard arrangerer "STROKES" – og i år er det med deltagelse af 19 SUP padlere M/K fra Danmark, Norge, Sverige og Schweiz.

"STROKES" finder sted i weekenden den 1.-2. august på strækningen mellem Ebeltoft i Jylland og Odden på Sjælland. Tid og sted er afhængigt af vejret og sættes 24 timer før løbet via Facebook.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *