fbpx

Hvorfor er KDY altid den store stygge?

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter Torm Grand Prix stævnet i Rungsted fremkom der en række negative kommentarer, her på sitet!

I mine øjne uforståeligt, især da de mest negative mere var rettet på KDY som klub, end på selve stævnet. Tak til den gamle 'redacteur' der klogt valgte at slette disse kommentarer inden debatten nåede et niveau, som vel venligt kan karakteriseres som stærkt underlødigt.

Men hvorfor? Hvorfor er KDY virkelig så styg?

Hos mig, som en af de mange hundrede frivillige i KDY ledte kommentarernes aggression og sprogbrug til refleksion over tingenes tilstand.

Er det fordi vi er den største klub i Danmark? Er det fordi vi er en af de klubber i Danmark, der arrangerer flest stævner til glæde for sejlere i alle aldre? Er det fordi vi over året, takket være en masse medlemmer som lægger timer for klubben, kan opretholde et ekstremt højt aktivitetsniveau på alle områder til gavn for alle aldre og interesser? Er det fordi KDY har medlemsfremgang i øjeblikket, eller fordi vi har en lang række sponsorer, som hjælper os i tykt og tyndt?

Jeg ved det simpelthen ikke. Men jeg kan sige til dem, der for at sige det pænt, kigger skævt til os, at vores helt overordnede mål er, at samle alle med interesse for sejlads og gennem alle vore aktiviteter skabe en værdi for det enkelte medlem uanset baggrund og interesse.

KDY udvikler sejlsporten til glæde for vores medlemmer og sejlsporten generelt. Vi skal være en katalysator for at udvikle sejlere uanset alder og tiltrække dem til et livslangt liv på havet.

Der findes vel i Danmark ikke nogen klub, som søger så meget samarbejde med andre klubber. Vi samarbejder med Hellerup og Skovshoved om Kraftcenteret, med Skovshoved om ungdomsafdeling, med Svendborg om Match Race stævner, med Århus klubberne om Ungdoms NM i 2016, med Egå om ORCi VM i 2016, med Søernes Sejlklub om Hold-Opti på Peblingesøen, med Nivå og Vedbæk om kapsejladser på Øresund, og så videre og så videre.

Vi bakker 300 % op om Sejlsportsligaen, og Rungsted er hjemsted for premieren. Vi søger samarbejde, for kun gennem det - kan vi gøre dansk sejlsport stærkere og tiltrække flere til havet.

Og hvis det er fordi, at vi er for fine – så skulle dem der mener det kigge forbi når vores 'Stars' lærer at sejle Farr40, eller en eftermiddag i Rungsted på sejlerskolen, eller når Ungdomscenteret i Skovshoved går på vandet til træning, eller der er kaldt til forårsklargøring af Ynglingene. Det er ikke det fine der tæller, det er kærlighed til at være på vandet og fællesskabet.

Inden vi lægger denne snak bi, tager KDY gerne den lødige og konstruktive debat, så kom ud af busken med al jeres fordomme, og hvad det er i mener KDY gør forkert?

Så hvis den person der skrev, inden den gamle redaktør lukkede for kommentarerne, at hvis han måtte røre en KDY'er så ville han ikke vaske hænder mere. Mener du det alvorligt, så udsætter du dig selv for smittefare, men vedkommende kan sagtens få sit ønske opfyldt ved at møde op på i Rungsted bro 11 plads 03 tirsdag til aftenmatch kl 17.30 - Det er en åben invitation til at deltage i KDY ugentlige Aftenmatch, og skipper er mig selv. Du kan røre ved alle KDYer om bord - alle friske sejlere, men du må nok være beredt på, at gutterne på et tidspunkt stikker dig et skøde i hånden, for du er vel sejler?

Vi ses på vandet

Lars Ive

For god ordens skyld henleder redaktionen til vores retningslinjer for debat. Dette fremgår godt nok også tydeligt af teksten i kommentar feltet, men vi tager den lige én gang til!

Mvh

Redaktionen









Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *