fbpx

Fint besøg hos Tuco

Inkluder i Newsletter: Ja

Tuco Marine Group i Faaborg hav haft besøg af et større selskab af embedsmænd fra regeringen som et led i Dansk Industris studietur for embedsmænd. De skulle opleve virksomheden og høre om hverdagen og produkterne hos Tuco Marine, og om hvordan man fra administrationen bedst kan imødekomme ønskerne fra mindre og mellemstore virksomheder.

"Det er fantastisk positivt, at få mulighed for på den her måde at tale direkte til kontorchefer og direktører i ministerierne. For på den måde oplever vi jo, at der faktisk er en interesse for vores virksomheder i administrationen", udtaler Jonas Pedersen, Direktør i Tuco Marine ApS. "Vi er naturligvis ekstra glade for, at man fra Dansk Industri side havde valgt Tuco Marine som en af de seks virksomheder landet rundt som er med til at give et bredt billede af de mindre og mellemstore virksomheder".

Stor erfaring

Tuco Marine ApS med datterselskaberne Tuco Yacht Værft ApS og Tuco Composites ApS har gennem de sidste fem år specialiseret sig i de helt lette og super stærke kulfiberstrukturer til skibsbygning. Og igennem en række store projekter har Tuco Marine Group opbygget erfaring og en reference liste på disse store kulfibre nybygninger som er ganske unik i et marked som er under hastig udvikling på grund af kulfiberens større og større udbredelse inden for skibsbygning.

Tuco2

Interessen for Tucos produktion var stor blandt de mange embedsmænd

"Det er godt at se, at regeringens vækstplan for det maritime område, som jo direkte nævner et øget fokus på vores kerneområde, nemlig de lette og brændstofbesparende skibe i kompositter, på denne måde bliver fulgt op på embedsmandsplanet, og vi håber da, at nogen af de inputs, vi gav, kan være med til at skabe bedre vilkår for både vores virksomhed og for vores kollegaer i det maritime", slutter Jonas Pedersen.









Kort nyt

Congressional Cup: Æv - 'kvarten' blev endestationen

Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL





Udvalgte artikler *