fbpx

Påskelejren flytter til Kaløvig

Inkluder i Newsletter: Ja

Mange jollesejlere bruger påsken til at få en masse timer på vandet - enten i Danmark eller under varmere himmelstrøg. For de jollesejlere, der vælger at blive i Danmark, afholdes der for tiende år i træk en påskelejr på Aarhusbugten. Som noget nyt er lejren dog flyttet fra Egå Marina til Kaløvig Bådelaug.

Sejlerne indkvarteres på havnen

Påskelejren i Kaløvig vil byde på træning og socialt samvær fra morgen til aften. Formanden for Kaløvigs styregruppe, Michael Vogelius, udtaler til Bådmagasinet: "Det er jo lidt specielt, for vi har valgt at indkvartere sejlerne på havnen og i nærliggende sommerhuse. Det giver en helt fantastisk stemning, når så mange jollesejlere er samlet på ét sted - og stiller selvfølgelig også nogle krav til os som arrangør. Derudover får de unge jo knyttet nogle nære og brugbare venskaber på tværs af klubberne".

Det er Nikolaj Dyrring, der for ti år siden fandt på påskelejren som et alternativ til den noget dyrere løsning, der hedder en uge ved Gardasøen. Nikolaj Dyrring fortæller ivrigt: "Der foreløbig tilmeldt 40 sejlere til påskelejren i Kaløvig, der fordeler sig på A- og B-optimister og Zoom8. Planen for lejren er, at vi skal give dem nogle fantastiske oplevelser, gode venskaber og give den enkelte sejler et fokus på, hvad vedkommende skal blive bedre til i sæsonen. De skal, som jollesejlere, kunne flytte sig videre med nogle af de redskaber, vi giver dem".

Du kan nå det endnu

Der er fuld/lækker forplejning under hele lejren, og det koster 1995 kroner at deltage for A-sejlere og Zoom8 sejlere, mens B-sejlerne slipper med 1645 kroner. Trænerteamet med Nikolaj, Dion Verlente, Anne-Line Lyngsø Thomsen og Mads Kofoed står klar til at tage imod jollesejlerne søndag den 24. marts.Tilmeldingsfristen til påskelejren er den 15. marts 2013 - se mere her.









Kort nyt

Congressional Cup: Æv - 'kvarten' blev endestationen

Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL





Udvalgte artikler *