fbpx

Sejlklub køber 10 Hallberg-Rassy 342 som klubbåd

Inkluder i Newsletter: Ja

British Kiel Yacht Club i Kiel har i flere år haft en flåde på 10 Hallberg-Rassy 342, og har nu besluttet at forny hele denne flåde. De nye Hallberg–Rassy 342 bliver leveret samlet i foråret 2014.

Den nuværende flåde på 10 både bliver derfor sat til salg i år, med levering sent på efteråret. Brugtprisen bliver på ca. 1.027.500 kr. exklusiv moms, og bådene kan bestilles allerede nu.

Bådene er typisk anvendt til sejlundervisning af personalet fra det britiske militær, hvor der normalt er 5-7 personer om bprd i fem dage ad gangen. Hver båd har sejlet ca. 7000 sømil fra begyndelsen af marts til slutningen af november. Bådene bliver løbende vedligeholdt på klubbens eget værft.

Inden klubben afgav den store ordre, undersøgte den omhyggeligt og detaljeret alle 31-35 fods både på markedet. Alle bådene er prøvesejlet og byggemetoder, gensalgsværdi, reservedele levering, pris og meget mere er analyseret i mere end et år.

Klubben fornyer flåden efter tre til fire år, og det er femte gang ordren går til Hallberg-Rassy, der i alt har leveret 54 både til den britiske sejlklub i Nordtyskland.

Nærmere oplysninger om de brugte Hallberg-Rassy 342 kan fås hos den danske agent for Hallberg-Rassy, Bo Hold, www.marineparken.dk.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *