Sejlklub køber 10 Hallberg-Rassy 342 som klubbåd

British Kiel Yacht Club i Kiel har i flere år haft en flåde på 10 Hallberg-Rassy 342, og har nu besluttet at forny hele denne flåde. De nye Hallberg–Rassy 342 bliver leveret samlet i foråret 2014.

Den nuværende flåde på 10 både bliver derfor sat til salg i år, med levering sent på efteråret. Brugtprisen bliver på ca. 1.027.500 kr. exklusiv moms, og bådene kan bestilles allerede nu.

Bådene er typisk anvendt til sejlundervisning af personalet fra det britiske militær, hvor der normalt er 5-7 personer om bprd i fem dage ad gangen. Hver båd har sejlet ca. 7000 sømil fra begyndelsen af marts til slutningen af november. Bådene bliver løbende vedligeholdt på klubbens eget værft.

Inden klubben afgav den store ordre, undersøgte den omhyggeligt og detaljeret alle 31-35 fods både på markedet. Alle bådene er prøvesejlet og byggemetoder, gensalgsværdi, reservedele levering, pris og meget mere er analyseret i mere end et år.

Klubben fornyer flåden efter tre til fire år, og det er femte gang ordren går til Hallberg-Rassy, der i alt har leveret 54 både til den britiske sejlklub i Nordtyskland.

Nærmere oplysninger om de brugte Hallberg-Rassy 342 kan fås hos den danske agent for Hallberg-Rassy, Bo Hold, www.marineparken.dk.



Seneste nyheder

Følg deltagerne i Silverrudder

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede





Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Kapsejlads

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Kapsejlads

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende...

Sejlsportsliga

Sundby WOW stævnet – netværk og sejlads...

Kort nyt

Vild med vand: Kom til åbent hus i Bådelauget

★ Test af motorbåd

★ Nemt i havn med avanceret teknologi

Kort nyt

Sad fast i indsejlingen til Ålbæk Havn

Surf

Hvide Sande værtsby for EM i SUP i 2022





Udvalgte artikler *