fbpx

Kæmpe havnefest i Aalborg

Inkluder i Newsletter: Ja

Aalborg Havnefront lægger i denne weekend kaj til eventen Aalborg Regatta, der en maritim familiebegivenhed. Arrangement vil blandt andet byde på musikalsk underholdning, gøgl, et væld af vandaktiviteter, et legeland for børn og kulinariske oplevelser. Derudover sejles der matchrace lørdag og søndag for alle interesserede.

Aalborg Sejlklub tilbyder prøvesejlads

En af de aktive foreninger, der vil udbrede kendskabet til sejlsporten i forbindelse med regattaen, er Aalborg Sejlklub. Flere af klubbens medlemmer tilbyder at tage interessede personer med ud på en mindre sejltur.

Formand for Aalborg Sejlklub Steen Frederiksen fortæller, "Tilbuddet henvender sig til primært til folk, som ikke i forvejen sejler, men har en interesse for at komme i gang med at sejle. Vi har mange forskellige både med, så der kan prøves kræfter med både sejl- og motorbåde i forskellige størrelser. Hvis man har lyst til at komme ud og sejle, skal man henvende sig ved Utzon Museet på havnefronten, hvor vi holder til".

Mange flotte skibe lægger til kajs

På havnefronten bliver der flere store flotte skibe at se på, heriblandt sejlskibene Wylde Swan (Holland), Shtandart (Rusland), Jens Krogh, LOA, Livø, Grimsø og Bolette. Flere af skibene holder åbent skib, hvor der er mulighed for at komme om bord.




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *