fbpx

Caroline Küntzel vinder APP World Tour i Sydkorea

Man kan roligt sige, at 2022 er et gyldent år for Klitmøller-surferen Caroline Küntzel, der er en af verdens bedste i disciplinen standup-paddling. For en måneds tid siden vandt hun guld ved EM ved Waterz i Hvide Sande, og ugen efter sølv ved det internationale kano & kajakforbunds VM i Polen.

Caroline er professionel standup-paddler og lever af sin sport. Derfor deltager hun også i de professionelle standup-paddleres world tour, hvor de dyster om præmiepenge ved en række stop verden over.

I sidste uge hentede hun en flot tredjeplads i hendes kongedisciplin sprint ved APP World Tours stop i London, og det er da også denne disciplin, der bringer hende i top tre blandt verdens kvindelige professionelle surfere.

For i Busan i Sydkorea vandt hun nemlig sprinten, og fik en tredjeplads i langdistance og det gav hende en overall flot førsteplads ved stoppet.

- Det der fik mig til tops til weekendens event i Sydkorea var, at jeg var supergod til at holde hovedet koldt i de situationer, hvor der opstod kaos samtidigt med, at jeg sejlede fejlfrit. I alle heat fik jeg hurtigt overblikket og fortsatte med et totalt fokus på opgaven. Og så vendte kaoset på vandet i sprinten til min fordel. Herefter lå jeg hurtigt forrest og trak langt fra de andre ved de sidste tre bøjer, fortæller Caroline Küntzel til pressen.

Det hårde sejlprogram den seneste måneds tid, sætter sine spor.

- på søndagens lang-distance var målet at spare kræfter og at få minimum tredjeplads, som ville sikre mig den samlede sejr. Det lykkedes og det er jeg selvfølgeligt utroligt glad for, slutter Caroline Küntzel inden afrejsen fra Sydkorea.

Hun sætter nu kursen imod Klitmøller, hvor der venter hvile og formentlig også lidt fejring af de flotte resultater de seneste uger inden årets sidste konkurrencer i bl.a. Frankrig og PortugalSeneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt