fbpx

America's Cup: New York Yacht Club forventes at annoncere deres udfordring af ETNZ

Websitet sailingillustrated.com skriver, at New York Yacht Club vil annoncere, at de er klar til at udfordre Emirates Team New Zealand, der vandt den 35. udgave af America's Cup over Oracle Team USA.

Sailingillustrated har længe spået, at New York Yacht Club var på nippet til igen at ville kapsejle ved America's Cup. New York klubben har tidligere konkurreret i de America's Cup udgaver, der blev sejlet i New Zealand tilbage i 2000 og 2003. Ligesom klubben også var med i 1987, da man sejlede i Fremantle.

flag

New York Yacht Clubs klubstander.

Hovedpersonerne bag projeket forventes annonceret som Devos-familien, Hap Fauth(ejer/skipper af Maxi 72eren "Bella Mente" og med Terry Hutchinson, der skal stå for 'the sailing program'. Terry Hutchinson var i øvrigt taktiker for Emirates Team New Zealand tilbage i 2007, da America's Cup blev sejlet i Valencia, Spanien.

Sailingillustrated forventer, at udfordringen annonceres under et konferenceopkald foretaget af New Yacht Clubs Phil Lotz i morgen, fredag eftermiddag, dansk tid. 

Tredje udfordrer

Klubben vil blive den tredje udfordrer, efter at den italienske klub Circolo della Vela Sicilia har udfordret Royal New Zealand Yacht Squadron  i det sekund den ​35. America's Cup på Bermuda sluttede den 26. juni 2017.

Det britiske team Land Rover BAR, ledet af Sir Ben Ainslie, har også meddelt, at den har til hensigt at udfordre og vil gøre det gennem den eksklusive Royal Yacht Squadron.

Den 36. udgave vil der blive sejlet i enten Italien eller Auckland i 75 fods enskrogsbåde.Seneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt