fbpx

America's Cup: New York Yacht Club forventes at annoncere deres udfordring af ETNZ

Inkluder i Newsletter: Ja

Websitet sailingillustrated.com skriver, at New York Yacht Club vil annoncere, at de er klar til at udfordre Emirates Team New Zealand, der vandt den 35. udgave af America's Cup over Oracle Team USA.

Sailingillustrated har længe spået, at New York Yacht Club var på nippet til igen at ville kapsejle ved America's Cup. New York klubben har tidligere konkurreret i de America's Cup udgaver, der blev sejlet i New Zealand tilbage i 2000 og 2003. Ligesom klubben også var med i 1987, da man sejlede i Fremantle.

flag

New York Yacht Clubs klubstander.

Hovedpersonerne bag projeket forventes annonceret som Devos-familien, Hap Fauth(ejer/skipper af Maxi 72eren "Bella Mente" og med Terry Hutchinson, der skal stå for 'the sailing program'. Terry Hutchinson var i øvrigt taktiker for Emirates Team New Zealand tilbage i 2007, da America's Cup blev sejlet i Valencia, Spanien.

Sailingillustrated forventer, at udfordringen annonceres under et konferenceopkald foretaget af New Yacht Clubs Phil Lotz i morgen, fredag eftermiddag, dansk tid. 

Tredje udfordrer

Klubben vil blive den tredje udfordrer, efter at den italienske klub Circolo della Vela Sicilia har udfordret Royal New Zealand Yacht Squadron  i det sekund den ​35. America's Cup på Bermuda sluttede den 26. juni 2017.

Det britiske team Land Rover BAR, ledet af Sir Ben Ainslie, har også meddelt, at den har til hensigt at udfordre og vil gøre det gennem den eksklusive Royal Yacht Squadron.

Den 36. udgave vil der blive sejlet i enten Italien eller Auckland i 75 fods enskrogsbåde.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *