fbpx

AC: Artemis i total dominans

Inkluder i Newsletter: Ja

Det uheld som svenske Artemis var ude for i sidste uge, syntes bestemt ikke at have påvirket holdet, tvært i mod kan man fristes til at sige. 

For på den første af fire træningsdage, som blev afviklet i går på Bermuda Great Sound, var det et, i mere end én forstand, et flyvende Team Artemis i total dominans. Artemis vandt alle de ni sejladser som teamet deltog i, hvor suverænt!

Oracle Team USA, nummer to på resultattavlen, vandt fem (!) af deres ni sejladser, efterfulgt af SoftBank team Japan, der vandt to ud af syv, så kom Ben Ainslies Land Rover BAR som vandt én ud af de fem de sejlede, og endelig Groupama Team Frankrig som deltog i fire sejladser uden at vinde.

Læs også (gratis for abonnenter): Eksklusivt interview med Christian Kamp: Sådan ser min hverdag ud på Bermuda

Skipper på Oracle Team USA Jimmy Spithill konstaterede efterfølgende at samtlige hold havde forbedret sig den seneste tid, og at Artemis var dem der lavede færrest fejl og ser meget stærke ud. 'Vi har lært en masse af de her sejladser, som vi nu skal bygge videre på. Uret tikker, så hver dag tæller', sluttede Spithill.

Skipper hos Artemis, Nathan Outteridge var naturligvis rigtig godt tilfreds med indsatsen, og pointerede at teamet havde gennemgået en rigtig god periode, med fuld fokus på kapsejladsen, men konstaterede også at det vil blive tæt, 'så vi må arbejde på at at blive bedre dag for dag' var Outteridge afsluttende kommentar.

Team manager hos Artemis Iain Percy fulgte op, 'der er kun 6 uger til det rigtig går løs, vi har fået en masse input, som vi skal arbejde videre med, og sikrer niveauet holdes, og at vi også forbedre os i kommende periode'




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *