fbpx

Tom Slingsby og Australien vinder i Aarhus

Related Articles: Russell Coutts lægger pres på Nicolai Sehested - se dokumentar
Inkluder i Newsletter: Ja

Det blev lige så let vind som man kunne frygte. Aldrig har sejlsport været så flot repræsenteret med flere hundrede tilskuerebåde på vandet, flere tusinde på lægterne ud for Aarhus Int. Sejlsportscenter, og så det som man som arrangør altid frygter – svigtende vind.

Men, heldigvis – intet holder SailGP tilbage, og selv om forholdene var på grænsen til hvad andre sejladser ville blive gennemført under, ja så lykkedes det at gennemføre de to sidste af de fem indledende runder, samt finalen.

Må de sidste blive de første
Flere gange så vi dem som kom sidst over startlinjen, runde topmærker blandt de første, nogle foilede, andre med begge skrog i vandet, imponerende sejlerne kunne bevare roen om bord.

I første sejlads blev hjemmebane teamet Rockwool med Nicolai Sehested luffet uden om luv mærke, og så kunne man egentlig skrive at det hele var slut inden det overhovedet begyndte. Men, sådan skulle det alligevel ikke gå. I den svage vind var der muligheder for at sejle sig op, og Team Rockwool var da også fremme og snuse til tredjepladsen, men sluttede desværre som nummer seks.

Anden start kom Rockwool bedre fra start, men i bestræbelserne på at gå lidt højt og søge vind, blev de undersejlet. Her lå to af favoritterne Ainslie og Burling tilbage ved linjen, denne gang holdt ude ved luv mærke af netop Sehested som oplevede samme ’behandling’ i dagens første sejlads.

Det danske team kæmpede bravt for at nå en sejr, som der skulle til, hvis de ville nå finalesejladsen, men desværre.


En serie på 1-4-7-6-8 kaster en sjette af sig i stævnet her i Aarhus, men desværre koster den i den samlede stilling, hvor danske Team Rockwool og Nicolai Sehested nu er at finde på seriens sidsteplads.


Nyd lidt stemningsbilleder, som lige nu er ved at blive uploadet i galleriet...




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *