fbpx

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Related Articles: K.A.S. vader i succes - mangler kapsejladstrænere – noget for dig?, K.A.S. vil lave Danmarks bedste kapsejladsskole, K.A.S' Easter Camp - forrygende succes, se stort fotogalleri
Inkluder i Newsletter: Ja

Vi kan efterhånden skrive traditionen tro, så afholdes der træningslejr i K.A.S. i påskedagene i samarbejde med J/70-klassen. Hele 30 forårsklar besætninger fra Danmark, Sverige, Finland og Tyskland har meldt deres ankomst, og det er fjerde år i træk der afholdes træningslejr i påskedagene fra den 29. - 31. marts.

Mange ting vil være som de plejer; fokus på vidensdeling og sammenhold i klassen; ekspert-coaching fra internationale trænere og eksperter fra den øverste hylde i J/70-miljøet; forplejning og hygge på land på et højt niveau, der kræser om sejlerne.

Men i år bliver det alligevel være lidt anderledes.

I juni arrangerer KDY nemlig VM for rene amatørbesætninger (Corinthian Worlds, red.) i Skovshoved, og derfor er træningslejren tilrettelagt som en slags forberedelse for besætninger, der skal deltage i dette VM.

Konkret vil de tre dage træningslejren varer, være opdelt i en formiddagstræning med fokus på setup, trim, manøvrer og kommunikation - efterfulgt af en eftermiddagssession bestående af kapsejlads i et format og et område, der vil minde om konditionerne til VM. 

Bygger videre på det gode samarbejde i Øresund
Træningslejren vil få besøg af mere end 100 sejlere - ganske imponerende, og det kræver naturligvis mange frivillige for at sikre deltagerne en god oplevelse. Heldigvis bliver samarbejdet blandt klubberne i Øresund med J/70-aktivitet kontinuerligt styrket, og deltagerne i træningslejren vil således møde frivillige og materiel, der kommer fra en stor del af klubberne i Øresund – fra Sundby til Skovshoved.

Træningslejren er udviklet i et samarbejde mellem K.A.S. og den danske J/70 klasseorganisation og modtager støtte fra DS.
Udvalgte artikler *