fbpx

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Related Articles: K.A.S. vader i succes - mangler kapsejladstrænere – noget for dig?, K.A.S. vil lave Danmarks bedste kapsejladsskole, K.A.S' Easter Camp - forrygende succes, se stort fotogalleri
Inkluder i Newsletter: Ja

Vi kan efterhånden skrive traditionen tro, så afholdes der træningslejr i K.A.S. i påskedagene i samarbejde med J/70-klassen. Hele 30 forårsklar besætninger fra Danmark, Sverige, Finland og Tyskland har meldt deres ankomst, og det er fjerde år i træk der afholdes træningslejr i påskedagene fra den 29. - 31. marts.

Mange ting vil være som de plejer; fokus på vidensdeling og sammenhold i klassen; ekspert-coaching fra internationale trænere og eksperter fra den øverste hylde i J/70-miljøet; forplejning og hygge på land på et højt niveau, der kræser om sejlerne.

Men i år bliver det alligevel være lidt anderledes.

I juni arrangerer KDY nemlig VM for rene amatørbesætninger (Corinthian Worlds, red.) i Skovshoved, og derfor er træningslejren tilrettelagt som en slags forberedelse for besætninger, der skal deltage i dette VM.

Konkret vil de tre dage træningslejren varer, være opdelt i en formiddagstræning med fokus på setup, trim, manøvrer og kommunikation - efterfulgt af en eftermiddagssession bestående af kapsejlads i et format og et område, der vil minde om konditionerne til VM. 

Bygger videre på det gode samarbejde i Øresund
Træningslejren vil få besøg af mere end 100 sejlere - ganske imponerende, og det kræver naturligvis mange frivillige for at sikre deltagerne en god oplevelse. Heldigvis bliver samarbejdet blandt klubberne i Øresund med J/70-aktivitet kontinuerligt styrket, og deltagerne i træningslejren vil således møde frivillige og materiel, der kommer fra en stor del af klubberne i Øresund – fra Sundby til Skovshoved.

Træningslejren er udviklet i et samarbejde mellem K.A.S. og den danske J/70 klasseorganisation og modtager støtte fra DS.




Seneste nyheder

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

Sjovt koncept bag Venø Rundt






Kort nyt

Dykkerklub er nu på jagt efter en båd

★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *