fbpx

X-Yachts Gold Cup: Gentager succes’en i Aarhus

Related Articles: Sejlsportsligaen 23’ kommer land og rige rundt

Der er lagt op til en kæmpe sejlerfest, når X-Yachts i dagene 17. - 20. august 2023 afvikler sin Gold Cup i Aarhus.

Arrangørerne forventer op mod 100 deltagende både, med omkring 800 sejlerglade deltagere fra 8-10 nationer, til start i arrangementet, som er meget mere end blot en regatta. 

X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen: Med Gold Cup’en samler vi X-Yachts familier fra nær og fjern til herlige sejladser på vandet, og uvurderligt samvær på land. Alle skal have en god oplevelse med hjem, uanset hvilken sejlermæssig erfaring de stiller med, så vores planlægning favner langt bredere end selve sejladserne på Aarhus-Bugten.

Selvfølgelig skal der sejles kapsejlads for dem der har lyst til det, og Sailing Aarhus sørger for virkelig kompetent afvikling i såvel familieklasserne som de skrappere sportsklasser, men for langt de fleste tæller de sociale aktiviteter omkring stævnet endnu højere, og det bliver der taget højde for med et program, som kulminerer lørdag aften i en solid sejlerfest med gallamiddag og live band.

I 2021 var X-Yachts Gold Cup deltagermæssigt præget af Corona, men meget belejligt hoppede Sejlsportsligaen med som gæst, og det skabte en cocktail, som fortjener en gentagelse ifølge Kræn Brinck Nielsen:

Sejlsportsligaen er et virkelig godt projekt, der ligesom X-Yachts bifalder glæden ved sejlsporten. Det er af samme grund, at Ib Kunøe, der jo ejer X-Yachts, også er sponsor for ligaen. Vi må med et glimt i øjet konstatere at deltagerne i ligastævnerne også bidrager til den festlige stemning, så for os er det en meget fin kombination af to skønne sejlerevents – slutter Kræn Brinck Nielsen. 


GalleriSeneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt