fbpx

RORC-Transatlantic: Maserati snyder alt og alle - L4 Trifork smider føringen...

Related Articles: RORC-Transatlantic: Gyserafslutning venter - Plack Pearl afmastet!, Triforks genistreg sikrer dem solid føring - se video...   

Fredag skrev vi her på Bådmagasinet, at det blev en gyser-afslutning på RORC Transatlantic Race - det var næsten en underdrivelse! 

Den af de tre førende SuperMaxi Trimaraner, som faktisk har ligget ‘sidst’ (af de tre førenede, red.) hele vejen over Atlanten - Maserati, sluttede af med at snyde alt og alle, og nappe Line Honours. 

Et kvartér!
PowerPlay har været solidt i front, for et par dage siden overtog Argo placeringen som førende - men altså da det gjalt, ja der gik Maserati, med skipper Giovanni Soldini først over stregen. Maserati går i mål 15 min. og 4 sekunder foran PowerPlay - efter næsten en uges kapsejlads over Atlanten - sejlsport når det er bedst, husk: It ain’t over, until the fat lady sings.

L4 Trifork smider føringen
Det samme håber vi de siger om bord på Trifork, for også blandt kølbådene sker der ting og sager. Den danske båd L4 Trifork, med Bouwe Bekking, og flere øvrige danske sejlere om bord, har måtte smide deres føring til Comanche, som er foran, både på reel kurs, samt på IRC mål.

L4 Trifork har lige godt 800 sømil hjem, til at hente små 6 timer, som den korrigerede tidsforskel er regnet ud til, her lørdag morgen kl. 7.

Opdateret og korrigeret tid
Maserati er taget i mål i tiden 6 døgn, 18 timer 51 minutter og 41 sekunder - PowerPlay i tiden, 6 døgn 19 timer 46 minutter og 42 sekunder, altså ca. 54 minutter efter Maserati. 


Galleri
Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?