fbpx

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Related Articles: I 2019 blev Rindom kåret - nu er OL guldvinderen nomineret endnu en gang
Inkluder i Newsletter: Ja

Mandag starter VM i Oman. På dagen - og tirsdag med registrering og måling, tirsdag eftermiddag med et ‘practice-race’ inden det rigtig går løs onsdag den 1. december, med serien af de 12 planlagte sejladser.

Der sejles hver dag med start kl. 12, lokal tid. Oman er tre timer foran Danmark, så når klokken rammer 9 - og du er midt i morgenkaffen, ja så hiver Rindom hjem i storskødet, og starter jagten på endnu et VM-guld.

‘Mandefald’ (ja, hvad kalder man det mon?)
Vi har set lidt på deltagerlisten over de 64 deltagere. Der mangler en del, i forhold til det felt som Anne-Marie var oppe mod ved OL i Tokyo. Således er Rindom faktisk den eneste af de tre der stod på podiet. 

Marit Bouwmeester passer familieforøgelsen, mens svenske Josefin Olsson ikke er at finde på deltagerlisten. Alt i alt er der syv deltager med, som kan ønske sig revanche fra OL - deltagere som blev placeret som nummer 4-9-11-12-14-19 og 20. Heriblandt skal vi med sikkerhed se OLs nummer fire, Emma Plasschaert som den modstander, der med stor sandsynlighed ønsker størst revanche. 

Men en ting er sikkert, de øvrige deltagere har ikke ligget på den lade side, og netop trænet hele sommer/efterår frem mod VM, hvor de fleste OL-deltagere til gengæld har taget en slapper. 

Det bliver spændende at følge. Kan et ILCA-VM køres hjem på rutinen, eller fornægter det at møde i op topform, sig ikke. 

Vi følger naturligvis Rindom i hendes jagt på VM-guldet - 6. december, hvor de sidste sejladser bliver sejles, er vi meget klogere, stay tuned. 

Award Show
En anden til som er helt sikkert, det er at Anne-Marie Rindom ikke har mulighed for at deltage Live - i det World Sailing Award Show som sendes torsdag den 2. december.

Rindom er nomineret til endnu en gang at blive kåreet som verdens bedste sejler., og skulle hun være så heldig, at blive kåret for anden gang i træk, ja så 'takke-talen' sendes via et link fra Oman. For rigtig meget kan Rindom, men være to steder på en gang, det overgår nok lige den fantastiske Rindom. 

Ps: Redaktøren kunne ikke regne. At skrive de tidsmæssigt er foran i Oman, er der sådan set ikke noget forkert i - men at Øverup så efterfølgende skriver, at nå klokke er 12 i Oman, at den så skulle være 15 her i Danmark, den er godt nok gal - sorry. Det er rettet. Når klokken er 12 i Oman, er den 9 i Danmark, så er den ged vist også barberet.  




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *