ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Related Articles: I 2019 blev Rindom kåret - nu er OL guldvinderen nomineret endnu en gang

Mandag starter VM i Oman. På dagen - og tirsdag med registrering og måling, tirsdag eftermiddag med et ‘practice-race’ inden det rigtig går løs onsdag den 1. december, med serien af de 12 planlagte sejladser.

Der sejles hver dag med start kl. 12, lokal tid. Oman er tre timer foran Danmark, så når klokken rammer 9 - og du er midt i morgenkaffen, ja så hiver Rindom hjem i storskødet, og starter jagten på endnu et VM-guld.

‘Mandefald’ (ja, hvad kalder man det mon?)
Vi har set lidt på deltagerlisten over de 64 deltagere. Der mangler en del, i forhold til det felt som Anne-Marie var oppe mod ved OL i Tokyo. Således er Rindom faktisk den eneste af de tre der stod på podiet. 

Marit Bouwmeester passer familieforøgelsen, mens svenske Josefin Olsson ikke er at finde på deltagerlisten. Alt i alt er der syv deltager med, som kan ønske sig revanche fra OL - deltagere som blev placeret som nummer 4-9-11-12-14-19 og 20. Heriblandt skal vi med sikkerhed se OLs nummer fire, Emma Plasschaert som den modstander, der med stor sandsynlighed ønsker størst revanche. 

Men en ting er sikkert, de øvrige deltagere har ikke ligget på den lade side, og netop trænet hele sommer/efterår frem mod VM, hvor de fleste OL-deltagere til gengæld har taget en slapper. 

Det bliver spændende at følge. Kan et ILCA-VM køres hjem på rutinen, eller fornægter det at møde i op topform, sig ikke. 

Vi følger naturligvis Rindom i hendes jagt på VM-guldet - 6. december, hvor de sidste sejladser bliver sejles, er vi meget klogere, stay tuned. 

Award Show
En anden til som er helt sikkert, det er at Anne-Marie Rindom ikke har mulighed for at deltage Live - i det World Sailing Award Show som sendes torsdag den 2. december.

Rindom er nomineret til endnu en gang at blive kåreet som verdens bedste sejler., og skulle hun være så heldig, at blive kåret for anden gang i træk, ja så 'takke-talen' sendes via et link fra Oman. For rigtig meget kan Rindom, men være to steder på en gang, det overgår nok lige den fantastiske Rindom. 

Ps: Redaktøren kunne ikke regne. At skrive de tidsmæssigt er foran i Oman, er der sådan set ikke noget forkert i - men at Øverup så efterfølgende skriver, at nå klokke er 12 i Oman, at den så skulle være 15 her i Danmark, den er godt nok gal - sorry. Det er rettet. Når klokken er 12 i Oman, er den 9 i Danmark, så er den ged vist også barberet.  Kort nyt

EYOTY: Danmark blandt de bedste i verden

World Match Racing Tour

Frederik Fomsgaard Bruun vil genoplive Match Race i Marselisborg

Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen